3 начина да увеличите честотата на гледане в YouTube

youtube, gledania

Имате ли канал в YouTube?Търсите ли начини да увеличите времето, в което зрителите ви гледат видеоклиповете ви? Както форматирането, така и няколко ощипвания на видеоклиповете ви в YouTube ще увеличат зрителността на вашия канал и ще ви дадат по-дълги гледания .

В тази статия ще намерите 3 начина да увеличите времето си за гледане в YouTube

Какво е време за гледане в YouTube?

Общият брой на гледанията беше един от най-важните фактори във видео класациите на YouTube преди октомври 2012 г., но с промяната в алгоритъма на YouTube броят на гледанията се промени с времето за гледане.

Времето за гледане е общото количество време, което зрителите прекарват за гледане на вашите видеоклипове. YouTube вероятно ще популяризира канала ви с увеличено време за гледане на вашите видеоклипове. По този начин можете да получите повече гледни точки.

1. Плейлисти

Създаването на плейлисти за вашите видеоклипове в YouTube позволява на потенциалните зрители да достигнат до повече видео във формат на видео, което гледат. Категоризирането на съдържанието ви ще увеличи времето за гледане, което ви позволява да получите по-висока класация в YouTube .

2. Заглавия и миниатюри

Малката снимка, която избирате за заглавието и корицата на вашите видеоклипове, значително влияе на степента на гледане и класирането ви. Важен елемент е за зрителите да кликнат върху вашето видео и да предоставят предварителна информация за съдържанието на вашето видео.

Уверете се, че избраната от вас снимка е снимка, която директно отразява съдържанието на вашето видео. Зрителите ще могат да предвидят какво ще се появи при щракване. Неправилно е да привличате зрители към видеоклипа си, само за да спечелите мнения, защото няма причина разочарованият зрител да продължи да гледа вашето видео.

  • Уверете се, че снимката е съвместима както за мобилни, така и за настолни потребители.
  • Проектирайте снимка, която ще принуди зрителите да кликнат и да видят повече.
  • Ако забележите значителен спад в първите 10-15 секунди, заглавието и миниатюрата на видеоклипа ви може да не отговарят на желаните очаквания.

3. Препоръчителни ключови думи

Насочването на ключови думи в YouTube може да помогне на зрителите да ви следват вместо конкурентите ви.

Един от начините за определяне на ключовите думи е да се възползвате от функцията за предложения на YouTube. В полето за търсене на YouTube въведете дума, за която знаете, че вашата аудитория се интересува и напишете предложените резултати от търсенето с YouTube . Това не са случайни предложения, а това, което потребителите искат да видят. Можете да използвате тези предложения като тема за вашите видеоклипове.

Например, когато търсите въз основа на термина „маркетинг със съдържание“, можете да видите предложение за търсене като „маркетинг за съдържание за начинаещи“. Можете да използвате това като нова тема за вашето видео.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.