11-те най-добри места за споделяне на вашето съдържание

spodelqne na sadarjanie 2020

Не е достатъчно да публикувате статиите, които сте написали за собствения си уебсайт, защото броят на хората, които следват вашия уебсайт, е ограничен, но ако искате повече хора да забележат вашия уебсайт, трябва да действате незабавно.

Знаете ли, че всеки ден се публикува повече от 3 милиона съдържание? Ако искате вашето съдържание да срещне повече хора, не трябва просто да го публикувате.

Представете си, че имате мегафон в ръка и много хора от вашия район. Колкото по-добре го популяризирате, толкова повече хора можете да получите достъп до съдържанието ви. Ако искате вашето съдържание да бъде гледано и четено от повече хора, продължете да четете нашата статия.

1. (Medium) Среден

Medium ви позволява да публикувате вече съществуващи публикации в блога, но можете също да използвате тази платформа, за да накарате съдържанието ви да достигне до повече хора. Публикувайте малка част от публикацията си в Medium и дайте на хората, които я харесват, линк, за да могат да четат повече.

2. Reddit

Reddit е ценна платформа, която трябва да разгледате за споделяне на съдържание , но трябва да бъде направена правилно, защото може да бъдете забранени, ако вашите публикации се считат за спам от служители на Reddit . Поради тази причина препоръчваме да споделяте публикациите си веднъж или два пъти месечно. Статиите трябва да бъдат внимателно подбрани и да предоставят на потребителите реална стойност. Трябва също така да се уверите, че вашият акаунт в Reddit не е ограничен само до блоговете.

3. Имейл

Популяризирането на съдържанието ви по имейл е стара, но ефективна тактика. Според Campaign Monitor, освен че се придържат към вашата марка, абонатите на имейли са 3 пъти по-склонни да споделят в социалните медии, отколкото посетителите от други източници. Не забравяйте, че има много повече платформи, които трябва да обмислите според темата и формата на съдържанието си.

4. DesignFloat

Това е дискусионна платформа, създадена за дизайнери да споделят статии, идеи за артикули и други.

5. Managewp.org

Managewp е малко по-различен формат. Потребителите могат да оценят съдържанието в WordPress тук .

6. Dzone

Има над 1 милион разработчици, споделящи съдържание и връзки относно кодирането в тази дискусионна платформа, наречена Dzone .

7. Twitter

Twitter е бърз. Затова има смисъл да споделите статията си в Twitter с кратък откъс.

8. Групи във Facebook

Групите във Facebook са все още живи и в добра форма! Много потребители в интернет са по-активни в групи, тъй като използват Facebook за лични цели.

Присъединете се към няколко групи, свързани с вашата индустрия и споделяйте най-доброто си съдържание веднъж месечно. Не забравяйте да допринесете в групата колкото е възможно повече. Покажете, че сте активен член на групата, като отговаряте на въпросите, четете съдържанието на другите и наистина допринасяте за групата.

9. LinkedIn групи

Ако активно използвате LinkedIn , споделяйте съдържанието си в съответните LinkedIn групи. Не забравяйте да проверите правилата на групата и да имате наистина добро взаимодействие с членовете, преди да споделите.

10. Instagram

За да споделите съдържанието си в Instagram , добавете част от съдържанието си към описанието на снимката и добавете връзката към съдържанието към вашата биография.

11. Истории в Instagram

Историите в Instagram изглеждат само 24 часа, но улеснява споделянето на връзки.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.