11-те най-добри места за споделяне на вашето съдържание

spodelqne na sadarjanie 2020

Не е достатъчно да публикувате статиите, които сте написали за собствения си уебсайт, защото броят на хората, които следват вашия уебсайт, е ограничен, но ако искате повече хора да забележат вашия уебсайт, трябва да действате незабавно.

Знаете ли, че всеки ден се публикува повече от 3 милиона съдържание? Ако искате вашето съдържание да срещне повече хора, не трябва просто да го публикувате.

Представете си, че имате мегафон в ръка и много хора от вашия район. Колкото по-добре го популяризирате, толкова повече хора можете да получите достъп до съдържанието ви. Ако искате вашето съдържание да бъде гледано и четено от повече хора, продължете да четете нашата статия.

1. (Medium) Среден

Medium ви позволява да публикувате вече съществуващи публикации в блога, но можете също да използвате тази платформа, за да накарате съдържанието ви да достигне до повече хора. Публикувайте малка част от публикацията си в Medium и дайте на хората, които я харесват, линк, за да могат да четат повече.

2. Reddit

Reddit е ценна платформа, която трябва да разгледате за споделяне на съдържание , но трябва да бъде направена правилно, защото може да бъдете забранени, ако вашите публикации се считат за спам от служители на Reddit . Поради тази причина препоръчваме да споделяте публикациите си веднъж или два пъти месечно. Статиите трябва да бъдат внимателно подбрани и да предоставят на потребителите реална стойност. Трябва също така да се уверите, че вашият акаунт в Reddit не е ограничен само до блоговете.

3. Имейл

Популяризирането на съдържанието ви по имейл е стара, но ефективна тактика. Според Campaign Monitor, освен че се придържат към вашата марка, абонатите на имейли са 3 пъти по-склонни да споделят в социалните медии, отколкото посетителите от други източници. Не забравяйте, че има много повече платформи, които трябва да обмислите според темата и формата на съдържанието си.

4. DesignFloat

Това е дискусионна платформа, създадена за дизайнери да споделят статии, идеи за артикули и други.

5. Managewp.org

Managewp е малко по-различен формат. Потребителите могат да оценят съдържанието в WordPress тук .

6. Dzone

Има над 1 милион разработчици, споделящи съдържание и връзки относно кодирането в тази дискусионна платформа, наречена Dzone .

7. Twitter

Twitter е бърз. Затова има смисъл да споделите статията си в Twitter с кратък откъс.

8. Групи във Facebook

Групите във Facebook са все още живи и в добра форма! Много потребители в интернет са по-активни в групи, тъй като използват Facebook за лични цели.

Присъединете се към няколко групи, свързани с вашата индустрия и споделяйте най-доброто си съдържание веднъж месечно. Не забравяйте да допринесете в групата колкото е възможно повече. Покажете, че сте активен член на групата, като отговаряте на въпросите, четете съдържанието на другите и наистина допринасяте за групата.

9. LinkedIn групи

Ако активно използвате LinkedIn , споделяйте съдържанието си в съответните LinkedIn групи. Не забравяйте да проверите правилата на групата и да имате наистина добро взаимодействие с членовете, преди да споделите.

10. Instagram

За да споделите съдържанието си в Instagram , добавете част от съдържанието си към описанието на снимката и добавете връзката към съдържанието към вашата биография.

11. Истории в Instagram

Историите в Instagram изглеждат само 24 часа, но улеснява споделянето на връзки.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.