Как да се извиня най-добре чрез електронна поща?

izvinenie po mail 2020

Понякога нещата могат да станат нежелани и нещата могат да се обърнат към възможно най-лошото. Никой не е перфектен. Когато направите грешка, която разстрои някой друг, най-добрата дума, която може да се каже на човека, който е разстроен, е извинение.

Извиненията понякога трябва да са лице в лице, но най-вече (в случаите, когато не можете да се срещнете лице в лице), можете да заявите, че сте тъжен и съжалявате по електронната поща и искате да се извините. Извинението ви трябва да опише настроението ви по най-добрия начин; човек трябва да може да почувства искреността във вашето извинение. В тази статия ще намерите най-добрия начин да се извините чрез електронна поща .

izvinqvai 2020

Вход за извинение

Преди да започнете имейл с извинение, трябва да се обърнете към лицето, което сте написали. Този начин на адресиране ще варира значително в зависимост от отношенията ви с човека.

Можем да предположим, че сте направили грешка в работа, която изисква професионализъм и затова трябва да изпратите електронно писмо до шефа си. Да дадем пример, че проектът е изцяло оставен на вас и че този проект не е завършен навреме.

В този случай добра форма на адресиране би била „Уважаеми [Име]“.Ако се извините на приятел, можете също да кажете „Здравей [Име]“ или „Скъпи [Име]“ .

Не трябва да забравяте заглавието на електронната поща. Ако сте се държали достатъчно погрешно, за да се извините на някого, човекът няма да е много щастлив да получи имейл. Написването на нещо като „Моля, приемете моето извинение“ или „Съжалявам“ е добър начин да посочите какво съдържа вашето съобщение.

Приемете вашата грешка

След като преминете въвеждането , стигнахте до първия етап на извинение.Всичко, което трябва да направите тук, е да определите проблема ясно. Придържайте се към това, което правите. Не се впускайте в методи като опит да хвърлите вината върху някой друг, като оправдавате тези, които не го правят. Поддържайте искреността си.

Кажете, че съжалявате

След като открито заявите грешките си и приемете, че тези неща зависи изцяло от вас, трябва да му дадете основателна причина да приеме извинението ви. Не забравяйте, че това, което правите, доставя на другите болка, неудовлетвореност и други негативни емоции.

Затваряне за инвалидност

Всичко, което трябва да направите сега, е добро. Много е просто да направите това, но трябва да сте сигурни, че имате добър близък. Трябва да благодарите на получателя за четенето на вашето извинение и да направите добри пожелания.

Ако не е достатъчно официално, за да направите заключение под формата на „Моята любов, [Вашето име]] , можете също да затворите под формата на „ С уважение, [Вашето име]] “ .

По същият начин можете да се извините на следните:

1. Как да се извиня на приятел?
2. Как да се извиня на приятелка?
3. Как да се извиня на близък?
4. Как да се извиня на родител?

Не забравяйте , че всички хора грещан невинни и безгрешни хора няма и няма да има в този свят.

Дано да съм ви бил полезен, ако смятате, че информацията или статията е полезна моля споделете я в вашите социални мрежи благодаря предварително!

Подобни публикации

  1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  4. Как да отворя на живо в Tiktok?
  5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.