Как да се извиня най-добре чрез електронна поща?

izvinenie po mail 2020

Понякога нещата могат да станат нежелани и нещата могат да се обърнат към възможно най-лошото. Никой не е перфектен. Когато направите грешка, която разстрои някой друг, най-добрата дума, която може да се каже на човека, който е разстроен, е извинение.

Извиненията понякога трябва да са лице в лице, но най-вече (в случаите, когато не можете да се срещнете лице в лице), можете да заявите, че сте тъжен и съжалявате по електронната поща и искате да се извините. Извинението ви трябва да опише настроението ви по най-добрия начин; човек трябва да може да почувства искреността във вашето извинение. В тази статия ще намерите най-добрия начин да се извините чрез електронна поща .

izvinqvai 2020

Вход за извинение

Преди да започнете имейл с извинение, трябва да се обърнете към лицето, което сте написали. Този начин на адресиране ще варира значително в зависимост от отношенията ви с човека.

Можем да предположим, че сте направили грешка в работа, която изисква професионализъм и затова трябва да изпратите електронно писмо до шефа си. Да дадем пример, че проектът е изцяло оставен на вас и че този проект не е завършен навреме.

В този случай добра форма на адресиране би била „Уважаеми [Име]“.Ако се извините на приятел, можете също да кажете „Здравей [Име]“ или „Скъпи [Име]“ .

Не трябва да забравяте заглавието на електронната поща. Ако сте се държали достатъчно погрешно, за да се извините на някого, човекът няма да е много щастлив да получи имейл. Написването на нещо като „Моля, приемете моето извинение“ или „Съжалявам“ е добър начин да посочите какво съдържа вашето съобщение.

Приемете вашата грешка

След като преминете въвеждането , стигнахте до първия етап на извинение.Всичко, което трябва да направите тук, е да определите проблема ясно. Придържайте се към това, което правите. Не се впускайте в методи като опит да хвърлите вината върху някой друг, като оправдавате тези, които не го правят. Поддържайте искреността си.

Кажете, че съжалявате

След като открито заявите грешките си и приемете, че тези неща зависи изцяло от вас, трябва да му дадете основателна причина да приеме извинението ви. Не забравяйте, че това, което правите, доставя на другите болка, неудовлетвореност и други негативни емоции.

Затваряне за инвалидност

Всичко, което трябва да направите сега, е добро. Много е просто да направите това, но трябва да сте сигурни, че имате добър близък. Трябва да благодарите на получателя за четенето на вашето извинение и да направите добри пожелания.

Ако не е достатъчно официално, за да направите заключение под формата на „Моята любов, [Вашето име]] , можете също да затворите под формата на „ С уважение, [Вашето име]] “ .

По същият начин можете да се извините на следните:

1. Как да се извиня на приятел?
2. Как да се извиня на приятелка?
3. Как да се извиня на близък?
4. Как да се извиня на родител?

Не забравяйте , че всички хора грещан невинни и безгрешни хора няма и няма да има в този свят.

Дано да съм ви бил полезен, ако смятате, че информацията или статията е полезна моля споделете я в вашите социални мрежи благодаря предварително!

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.