30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!youtube reklami ot 30 sekundi

30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!

Нова стъпка идва от YouTube по отношение на рекламите. Компанията планира да въведе 30-секундни реклами без възможност за пропускане и реклами на пауза. Ето подробностите! Ако не плащате, за да избегнете реклами, гледането на YouTube на вашия телевизор е на път да стане по-разочароващо. Както беше обявено на събитието YouTube Brandcast в сряда, YouTube скоро ще добави 30-секундни реклами без възможност за пропускане към съдържанието, гледано по телевизията.

Как се прави най-популярен канал в YouTube? Прочети!

YouTube казва, че зрителите ще видят една 30-секундна реклама вместо две 15-секундни реклами подред , но това не означава, че по-кратките реклами ще изчезнат напълно.

30-секундните реклами ще се показват на рекламодателите чрез YouTube Select, избрана рекламна платформа, насочена към най-добрите 5% от съдържанието на YouTube. YouTube твърди, че 70% от импресиите в YouTube Select идват от телевизори, което го прави идеална платформа за по-дълги реклами.

Как ще работят новите реклами без възможност за пропускане на YouTube?

„Зрителите все повече влизат в YouTube от най-големия екран в дома си“, каза изпълнителният директор на YouTube Нийл Мохан на събитието Brandcast.

YouTube също обяви, че ще започне да тества реклами, които се появяват, когато зрителят постави на пауза видеоклип на свързан телевизор. Тази функция, подобна на функцията за пауза на реклами, която Hulu въведе преди няколко години, е наречена „преживяване на пауза“ от YouTube. Съдейки по примерното изображение, публикувано от AdWeek, паузираните реклами на YouTube ще се показват като банер около видеото и могат да бъдат премахнати, като изберете бутона „затваряне“.

YouTube все още не е уточнил кога тези промени (30-секундни реклами без възможност за пропускане и реклами на пауза) ще бъдат въведени.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.