Важна промяна от Apple 2023iphone 16 smenyat febrikata

Важна промяна от Apple: Фабриката за производство на iPhone 16 е променена!

Според нов доклад Apple е предоставила производствените канали на Foxconn, които покриват по-голямата част от производството, на друга компания. Ето подробностите!

Според анализатора на Apple Минг-Чи Куо се очаква Apple да прехвърли ключови производствени отговорности за iPhone 16 на Luxshare като удар за Foxconn, а партньорът по веригата за доставки се очаква значително да увеличи ръста на печалбата през следващите две години.

В скорошна публикация в блога на Medium Куо обясни, че Apple е дала одобрение за демонстрация на нов продукт (NPI) на Luxshare за iPhone 16 Pro Max от следващата година и като се има предвид, че Foxconn постоянно е печелил първокласния NPI за сглобяване на iPhone през предходните години. това беше значителна печалба за доставчика.

Първите подробности за iOS 16 пристигнаха

Каква е основната причина за промяната в производствената фабрика?

Програмата на Luxshare за подобряване на производствената ефективност за iPhone 14 Pro Max се оказа по-добра от очакваното, което накара Apple да даде на компанията NPI за модела от 2024 г. Според Куо това означава, че Apple вярва, че научноизследователската и развойна дейност и производствените възможности на Luxshare са достигнали нивото на доставчик от първо ниво.

Според Куо се очаква Luxshare да позволи значителен ръст на печалбата в своя iPhone бизнес. Очаква се компанията да достави около 45-50 милиона iPhone през 2023 г. спрямо около 20 милиона през 2022 г., което показва, че вярата и доверието на Apple в асемблера се е увеличило.

Apple иска да утрои производствения си капацитет на iPhone в Индия през следващите две години като част от плана си за разнообразяване на веригата за доставки от Китай до други части на света. Според доклад, Apple е инструктирала трите си най-големи доставчици, Foxconn, Pegatron и Wistron, да увеличат капацитета и работната си сила в страната.

Кои фабрики ще произвеждат модели iPhone 16?

Понастоящем разпределението за производство на серията iPhone 16 за следващата година е разпределено на Luxshare (iPhone 16 Pro Max), Foxconn (iPhone 16 и iPhone 16 Pro) и Pegatron (iPhone 16 Plus).

Подобни публикации

  1. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series
  3. Разкрито е приложението, което е подслушвало тайно телефона ви от година!
  4. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  5. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.