Важна промяна от Apple 2023iphone 16 smenyat febrikata

Важна промяна от Apple: Фабриката за производство на iPhone 16 е променена!

Според нов доклад Apple е предоставила производствените канали на Foxconn, които покриват по-голямата част от производството, на друга компания. Ето подробностите!

Според анализатора на Apple Минг-Чи Куо се очаква Apple да прехвърли ключови производствени отговорности за iPhone 16 на Luxshare като удар за Foxconn, а партньорът по веригата за доставки се очаква значително да увеличи ръста на печалбата през следващите две години.

В скорошна публикация в блога на Medium Куо обясни, че Apple е дала одобрение за демонстрация на нов продукт (NPI) на Luxshare за iPhone 16 Pro Max от следващата година и като се има предвид, че Foxconn постоянно е печелил първокласния NPI за сглобяване на iPhone през предходните години. това беше значителна печалба за доставчика.

Първите подробности за iOS 16 пристигнаха

Каква е основната причина за промяната в производствената фабрика?

Програмата на Luxshare за подобряване на производствената ефективност за iPhone 14 Pro Max се оказа по-добра от очакваното, което накара Apple да даде на компанията NPI за модела от 2024 г. Според Куо това означава, че Apple вярва, че научноизследователската и развойна дейност и производствените възможности на Luxshare са достигнали нивото на доставчик от първо ниво.

Според Куо се очаква Luxshare да позволи значителен ръст на печалбата в своя iPhone бизнес. Очаква се компанията да достави около 45-50 милиона iPhone през 2023 г. спрямо около 20 милиона през 2022 г., което показва, че вярата и доверието на Apple в асемблера се е увеличило.

Apple иска да утрои производствения си капацитет на iPhone в Индия през следващите две години като част от плана си за разнообразяване на веригата за доставки от Китай до други части на света. Според доклад, Apple е инструктирала трите си най-големи доставчици, Foxconn, Pegatron и Wistron, да увеличат капацитета и работната си сила в страната.

Кои фабрики ще произвеждат модели iPhone 16?

Понастоящем разпределението за производство на серията iPhone 16 за следващата година е разпределено на Luxshare (iPhone 16 Pro Max), Foxconn (iPhone 16 и iPhone 16 Pro) и Pegatron (iPhone 16 Plus).

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  4. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  5. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.