Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!ps5 pc

Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!

Изпълнителният директор на Sony Джим Райън направи важни изявления за това дали ексклузивните игри за PlayStation ще дойдат на компютър в бъдеще. Ето подробностите!

Sony пуска ексклузивни игри за PlayStation за известно време на PC платформата, но не е известно дали следващите ексклузивни игри за Playstation ще дойдат за PC. Изпълнителният директор на Sony Джим Райън отговори на въпроси по темата.

В интервю, публикувано от японския уебсайт Famitsu, Джим Райън подчерта, че въпреки проблемите с веригата за доставки, с които се сблъска през първите няколко години след пускането си, PS5 записа най-добрия старт за конзола на Sony.

Sony пусна предстоящи ексклузиви за PS5 като Rise of the Ronin на Koei Tecmo (излязъл следващата година), Final Fantasy XVI на Square Enix (излязъл на 22 юни) и Spider-Man 2 на Insomniac на Marvel (вероятно през септември). Планира да запази положителната си инерция.

PS5 Pro на път: Какви са функциите?

Ексклузивните игри за PS5 ще продължат да излизат на компютър постепенно

Райън също каза, че ще се възползва напълно от функциите на PS5 , за да осигури „страхотно изживяване“ по отношение на Marvel’s Spider-Man 2, въз основа на обратна връзка от играчи (може би по време на тестване).

По-късно в интервюто Райън говори за плана на Sony да увеличи ексклузивните игри за PS5, като същевременно поддържа разместени портовете за компютър. Той също така подчерта, че PC феновете може да трябва да изчакат две или три години, за да играят тези игри на собствените си платформи.

Ние също разбираме много добре важността на изключителните игри за PS5. Както споменах по-рано, основната отговорност на PlayStation Studios е да даде възможност на хората да се насладят на игровото изживяване, използвайки най-новия PS. Увеличаваме броя на ексклузивните заглавия за PS5 и ускоряваме пускането на версията за компютър.

И така, какво мислите за това решение? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.