4 уеб приложения, с които можете да се шегувате с приятелите си

7 ueb prilojenia za shega

Дори ако животът ни е повлиян от цифровата епоха по всякакъв начин, старите шеги все още са предпочитани. Нищо не замества стари шеги за много от нас, що се отнася до шеги. Въпреки това хората, които искат да са в крак с възрастта, може да искат да правят шеги, базирани на технологии .

Знаете ли, че има редица уебсайтове, където можете да правите досадни шеги на приятелите си? Можете да направите една от тези 4 шеги на приятелите си в този период, когато е минал ден без технология. Ето 4 уеб приложения, с които можете да се шегувате с приятелите си!7 ueb prilojenia

Фалшива актуализация

Всеки мрази отчаяно да гледа екрана за актуализация на системата. Актуализация Faker превръща тази ситуация в шега. Update Faker има анимационни файлове за актуализация за четири операционни системи, включително Windows 10, macOS, Windows XP и Windows 98.

Всичко, което трябва да направите, е да отворите уеб сайта Update Faker и да изберете тема за актуализация на системата, когато приятелят ви не е до компютъра . Когато направите това, ще видите екрана за актуализация на системата, но за да бъдете реалистични, трябва да увеличите прозореца на браузъра, като натиснете клавиша „f11“. След това, когато приятелят ви пристигне, той отчаяно ще изчака да приключи актуализацията на системата. Когато вашият приятел натисне клавиша „Enter“, той ще срещне син екран. Така шегата ще придобие друго измерение.

Единственият начин да излезете от екрана за актуализиране на системата е да натиснете клавиша „f11“ и да преместите курсора в раздели и да затворите уебсайта.

Хакерска шега

Уебсайт, наречен Geektyper, ви позволява да направите хакерска шега на приятелите си.

Подобно на Update Faker , трябва да изберете една от различните теми, които Geektyper предлага. След това, за да направите шегата си реалистична, трябва да увеличите прозореца на браузъра, като натиснете бутона „f11“. SHIELD, Umbrella Corp, г-н Geektyper Има теми на популярни продукции като Robot, Fallout и Minecraft. Нека отбележим, че тези теми не са статични. Така че можете да напишете кодове с клавиатурата си и да кликнете върху папките в темата, за да действате наистина като хакер.

Клавишните комбинации ще се отворят, когато щракнете върху папката „Помощ“, когато въведете тема. Можете да направите шега на приятеля си, като запомните преки пътища.

Създаване на фалшиви чатове

В днешно време скрийншотите за чат са достатъчна причина за разрушаване на отношенията. Можете да превърнете такава лоша ситуация в шега.

За да направите това, ще трябва да създадете фалшиви чатове. За щастие има много уебсайтове, на които можете бързо да създавате фалшиви чатове. Уеб приложения като iFakeTextMessage и FakeChatApp могат да създават персонализирани случаи на iMessage , Facebook Messenger и WhatsApp .

iFakeTextMessage е само за iMessage. В допълнение към съобщенията можете да редактирате нивото на батерията, силата на привличане, името на човека, с когото общувате, и вида на мобилната връзка за данни. Освен това можете да активирате самолетен режим, Bluetooth и самолетен режим, за да се покаже в горната част на екрана. Можете също да промените цвета на речевите мехурчета в iFakeTextMessage.

В FakeChatApp можете да създадете фалшиви чатове за Facebook Messenger и WhatsApp . Също така снимката на профила може да бъде променена и ако сте във Facebook Messenger, можете да изпращате емблематични сини палци.

Никога не зареждащ уебсайт

Вероятно вие постоянно споделяте Caps и видео връзки с приятелите си. Следващия път, какво ще кажете да им изпратите уебсайт, който никога не се зарежда?

Когато вашият приятел отвори уебсайт, наречен Photricity, виждат само няколко реклами като обикновен сайт и лента за напредък, озаглавена „Зареждане на сайт“. Когато лентата е пълна, приложението просто се заменя с кръгова анимация. Независимо колко бързи са връзките им, Photricity показва знака за зареждане завинаги, докато не се уморите и затворите раздела.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.