7 Instagram Алтернативи за фотографи на смартфониVSCO, foto, perfect,instagram

Качеството на камерата на иновативните смартфони дойде до такава степен, че фотографията се превърна в бизнес, който всеки може да направи благодарение на смартфоните. Някои хора вършат тази работа като хоби, докато други могат да печелят пари.

Когато публикувате снимките си, вероятно предпочитате Instagram. Снимките или селфите на храна, които хората обичат да виждат, не идват ли от Instagram? Ако отговорът ви е „да“, вече е време да се обърнете към алтернативите на Instagram.

1. Дневна светлина

Уморени ли сте от квадратните снимки на Instagram? Dayflash е добра алтернатива на Instagram, която се грижи за пълноценния опит.

Влизането в Dayflash е напълно безплатно. Това, което трябва да направите, е просто да създадете акаунт и да свиете ръцете си, за да обявите снимките си на целия свят! Всички изображения, направени с вградената камера, са с висока резолюция. Снимките не се запазват автоматично в устройството ви, за да се избегне объркване.

Както и при Instagram, можете да използвате вашата галерия, за да изпратите снимките си в Dayflash. Снимките могат да се увеличат леко при Dayflash, за да се интегрират в цял екран.

С Dayflash можете да редактирате на всяка снимка. Инструментът за редактиране на снимки съдържа забавни филтри с основни настройки.

Ако не сте премахнали акаунта си в Instagram, Dayflash ви позволява да добавите потребителското си име в Instagram в профила си. Това позволява на останалите потребители на Dayflash да преминат към профила ви в Instagram с едно кликване.

2. SmugMug

SmugMug е малко по-различен от другите социални мрежи, тъй като това е най-добрата платформа. SmugMug предоставя платени услуги на своите потребители и в много висока сума с турската лира; но най-добрата част от SmugMug е, че позволява на потребителите да създават свой собствен сайт.

SmugMug ви позволява да споделяте вашите снимки и видеоклипове с неограничено и високо качество, не само за да обезопасите вашите акции, но също така позволява на потребителите да печелят пари.

3. EyeEm

Ако настоявате да станете част от конкурентните платформи на Instagram, EyeEm е най-добрият избор сред другите алтернативи. С над 22 милиона членове, EyeEmе чудесно място да намерите вдъхновение и дори да спечелите допълнителни пари.

Можете да използвате вашия e-mail адрес или Facebook акаунт, за да се регистрирате в EyeEm. След като завършите процеса на регистрация, ще видите екрана за откриване. Тук можете да прегледате последните снимки, интервюта с потребители на EyeEm, фотоуроци, фотоконкурси.

Можете да правите основни редакции и да прилагате филтри на снимките си. EyeEm е напълно свободен. След редактиране на снимки можете да въведете описание на снимката и етикета, за да улеснявате достъпа на потребителите до снимката.

4. 500 пиксела

За тези, които търсят сериозна, страстна фотографска общност, 500px е добър вариант. 500px, който побира 11 милиона фотографи, е много полезна при разработването на фотография.

Можете да изтеглите снимки с пълна резолюция от 500px директно от галерията си. Тук можете да се присъедините към общността на сериозните хора, които не само споделят снимки с храна, но и се стремят към висококачествена фотография.

5. Oggl

Ако търсите алтернатива, която не е съвсем същата като Instagram, но не е много по-различна от Instagram, Oggl ще бъде добър избор. Креативните имена на Oggl идват от хора, които създадоха популярната виртуална камера Hipstamatic преди много години.

Hipstamatic е много популярно приложение, преди Instagram да стане популярен. Изгубен през последните години, Hipstamatic плава по ново предизвикателство с Oggl.

Потребителите могат да изпитат опит, подобен на Instagram с Oggl. Можете да правите снимки с помощта на Oggl директно или да качите снимка, която е достъпна в галерията ви в Oggl.

6. Retrica

Retrica предлага различни филтри, за да направи потребителите по-красиви от нея. Така че не е нужно да прекарвате много време в редактирането на снимки.

С функцията за колаж на Retrica можете да събирате няколко снимки заедно, ако не можете да решите кой да изглежда по-добре на няколко снимки.

Когато смятате, че снимката ви става страхотна, можете да споделите снимката си в социални мрежи или общности.

7. VSCO

VSCO е известен със своята функция за редактиране на снимки, но знаете ли, че VSCO също е общност? VSCO предлага на своите потребители мощна услуга за филтриране, както и напълно оборудвана услуга за редактиране на снимки.

VSCO е общност, изпълнена с фотографи от цял ​​свят. Получавате известие, когато други ви следват или харесват вашите снимки. Може да сте свидетели на моментите на творческите фотографи от секцията „Изследване“ и да се свържете с тези фотографи.

С VSCO сте фотограф

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.