Как да изтеглите безплатно видео и музика на Android?izteglqne,muzika,film

Ако сте потребител на Android телефон, нямате нужда от отделни програми за изтегляне на видеоклипове и музика. Можете да изтегляте видео и музика от YouTube, Facebook, Instagram и други сайтове. За тези, които обичат да изтеглят и слушат MP3 музика, да изтеглят видеоклипове в YouTube, да изтеглят и споделят Facebook и Instagram видеоклипове по телефона, как да изтегляте безплатни видеоклипове и музика на Android? Стъпка по стъпка.

Тъй като Android е безплатна платформа, повечето потребители не предпочитат да използват платени версии за гледане на видео, музикални услуги. Моделите с абонамент за премиум, които предлагат предимства, като например използване без реклами и неограничено изтегляне, са скъпи, така че започва търсенето на безплатни алтернативи. Търсим безплатно приложение за изтегляне на видеоклипове от YouTube, изтегляне на видеоклипове в YouTube на музика, изтегляне на видеоклипове от YouTube без реклами или изтегляне и споделяне на споделени видеоклипове в популярни социални мрежи като Facebook и Instagram.

Такива приложения; Те не са достъпни за много по-дълго време в Google Play, защото имат приложения, които ви позволяват да изтегляте споделени видеоклипове и музика на онлайн телефони и не отговарят на правилата на Google. Когато излезете от Google Play, ще намерите безплатно приложение за изтегляне на видеоклипове и музика за десетки или дори стотици телефони с Android, но има един, напълно безплатен, бърз плейър, който поддържа видео, видео и аудио съдържание от всички социални медии и платформи за споделяне на музика: Snaptub да. Snaptube всъщност е много популярна програма за изтегляне на музика и видео, но потребителите, които са нови за платформата Android, може да не знаят; така че е полезно да се каже.

Как да изтеглите Snaptube? – Стъпки за изтегляне на Snaptube

Snaptube, едно от любимите приложения на потребителите на телефони с Android, не е в Google Play, защото не отговаря на правилата на Google, като всяко приложение за изтегляне на музика и видео. С Snaptube APK линк за изтегляне можете лесно да го изтеглите на вашия Android телефон.

Как да инсталирате Snaptube? – Стъпки за инсталиране на Snaptube

1. След като изтеглите Snaptube APK файла, стартирате инсталацията чрез докосване.
2. (Ако за първи път изтегляте APK, трябва да отворите неизвестни източници на телефона си в менюто Настройки или да разрешите вашия интернет браузър (като Samsung Internet) в Инсталиране на непознати приложения.)

Как да използваме Snaptube

Докоснете иконата Snaptube, за да отворите приложението. Ще видите прост, чист интерфейс като YouTube. Главната страница изброява платформите, които често се използват от безплатни видео и музикални изтеглящи устройства. YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook, WhatsApp, Instagram, SoundCloud, както и обичайните сайтове за изтегляне на безплатни mp3 и видео сайтове се намират.

Изтегляне от YouTube видео с Snaptube

Изтеглянето на видеоклипове в YouTube с Snaptube е много просто. Всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на YouTube и да отворите видеоклипа в YouTube, който просто искате да изтеглите (MP3) или видео, след това докоснете жълтия бутон за изтегляне. Можете да изтеглите видео в mp3 формат (70K, 128K, 160K) и да го изтеглите в mp4 формат (144P, 180P, 240P, 360P, 480P, 720P, 1080P).

Изтегляне на Видеоклип в Instagram с Snaptube

С Snaptube изтеглянето на Instagram видеоклиповете в телефона е лесно. След като докоснете иконата на Instagram, отваряте приложението Instagram. Под публикацията докоснете иконата до иконата за коментари и коментари, след което докоснете Copy Link. Ако се върнете към Snaptube и докоснете линията на адреса в страницата на Instagram, връзката, която сте копирали вече се появява и вие сте пренасочени към страницата на Instagram, когато го докоснете. Докоснете жълтия бутон, за да изтеглите видеоклипа в телефона си.

Изтегляне на сериали и филми с Snaptube

Можете също така да изтеглите филми и сериали с Snaptube. Турски сериали, местни и чуждестранни филми се публикуват в Youtube.

Представени функции в Snaptube:

 • Предлага нова, тенденция и съдържание, което ви интересува.
 • Можете да изтеглите аудио и видео съдържание от множество видео хостинг, социални медии и платформа за споделяне на музика. YouTube, SoundCloud, Dailymotion, Vimeo, Instagram, Facebook, Twitter и други
 • Тя е напълно безплатна за използване. Можете лесно да изтеглите приложението и да
 • Гледате неограничено съдържание безплатно.
 • Гледате видеоклипове свободно, без да замръзвате през медийния плейър.
 • Поддържа режим на картина в разширена картина. От една страна можете да гледате видеото, което сте изтеглили, от друга страна.
 • Съвместим с всички основни марки Android телефони.

Snaptube поддържа безплатно изтегляне, изтегляне на музика и видео, бързо, лесно за използване и малък размер.

Подобни публикации

 1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
 2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
 3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
 4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
 5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.