Adidas представя безжични слушалки със светлинно зарежданеadidas sluchalki zarejdashti

Наскоро пуснати от Adidas, безжични слушалки с поддръжка на соларен панел могат да се зареждат дори на светлината във вашата спалня. Ето подробностите!

Прочети Още: Как да промените браузъра по подразбиране в Windows 11?

Adidas, една от водещите световни марки за спортно оборудване, представи своите безжични слушалки, които могат да работят със слънчева енергия за професионалисти. Слушалките, които ще се продават като adidas RPT-02 SOL , могат да се зареждат във всяка светла среда благодарение на слънчевите панели върху тях.

Издадените по-рано безжични слушалки RPT-01 бяха особено изпъкнали със своя живот от 40 часа. С цел да удължи живота на батерията на слушалките чрез подсилване на стария дизайн с нова технология, Adidas предлага чисто нов дизайн.

Може да се зарежда дори на светлина в спалнята ви!

Външната повърхност на слушалката, която е направена от силно гъвкави слънчеви панели, наречени Powerfoyle , произведени от шведската компания за соларни технологии Exeger , се зарежда автоматично при всякаква светлина. Благодарение на тази високоефективна технология става възможно да видите повишения заряд на вашите слушалки дори в светлината на вашата спалня. В допълнение, слушалките имат система, която показва зоната с най-добра светлина за зареждане. Разбира се, възможно е RPT-02 SOL да се зарежда с USB-C кабел в среда без светлина.

Благодарение на новата си технология за соларен панел, RPT-02 може да направи революция в индустрията за безжични слушалки, предлагайки два пъти по-дълъг живот от предишното поколение , т.е. 80 часа . Смята се, че технологията за ситопечат, която се използва и от Adidas и която става все по-разпространена, ще заеме своето място във всички сектори от телефони до автомобили. Цената на RPT-02 SOL, която е планирана да бъде пусната на 23 август, беше определена като $ 229 .

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.