AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000ryzen 7000

Вече беше обявена датата на събитието, на което ще бъдат представени дългоочакваните процесори от серия Ryzen 7000 на AMD. Ето всички подробности за събитието!

Напоследък AMD отбелязва забележими печалби на пазара на процесори и нейните процесори от ново поколение се очакват с нетърпение както от ентусиасти, така и от анализатори. Няма да се налага да чакаме повече за следващото поколение настолни процесори, работещи на новата архитектура Zen 4 и платформата AM5.

Прочети Още: Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане

AMD обяви на 29 август , че ще бъде домакин на предаване на живо, за да рекламира и пусне процесорите, върху които работи.

Процесорите от серия Ryzen 7000 ще бъдат представени на 29 август

Вместо медийно фокусирано събитие като визуализация или представяне на търговско изложение, събитието ще се предава на живо в Youtube. На събитието главният изпълнителен директор на AMD Dr. Той ще включва Лиза Су , главен технологичен директор Марк Пейпърмастър и други водещи имена на AMD. Дизайнът на процесорите от серия Ryzen 7000 , който е дългоочакван със събитието, най-накрая ще бъде разкрит.

AMD работи върху AM5 и 5n-базиран Ryzen 7000 от години. Разбира се, трудно е да не се чудите за новата технология в точката, достигната досега с начина на AMD за драматично увеличаване на печалбите в производителността и затваряне на разликата с Intel.

Има слухове, че първите процесори Ryzen 7000 и съпътстващият хардуер ще бъдат пуснати в продажба през септември , но ще трябва да изчакаме това да бъде официално потвърдено на събитието. Неговият най-голям съперник, серията Raptor Lake от 13-то поколение на Intel също се очаква да бъде пусната тази година, но все още няма конкретна дата.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.