Изкуствен интелект от Google, който може да създава игриgoogle genie

Нов изкуствен интелект от Google, който може да създава игри: какво е Genie?

Google продължава работата си в областта на изкуствения интелект, без да забавя темпото. Появи се нов изкуствен интелект, който може да създава игри, които могат да се играят. Ето подробностите! Google разширява работата си в областта на изкуствения интелект всеки ден все повече и повече. Този път компанията представи инструмент за изкуствен интелект, наречен Genie , който ще улесни създаването на игри, които могат да се играят на базово ниво.

Според изявлението Genie, който е обучен с 200 хиляди часа видео игри, може да създава видео игри с една текстова команда или изображение. Rowan Cheung обяви този нов изкуствен интелект , като сподели 27-секундно видео от своя X акаунт.

Новият изкуствен интелект на Google: Genie

Genie, който все още не е достъпен за всички, може да ни проправи пътя към различни игри в света на игрите в бъдеще. Инструментът за изкуствен интелект , който има за цел да бъде оборудван с оборудване, което може да промени индустрията на игрите, извършва много подробно проучване според предоставената информация.

Genie, който може да определи кой е главният герой в играта, позволява на потребителите да контролират този герой. Тази структурна система, която изглежда доста амбициозна, изглежда ще достигне по-усъвършенствана версия по отношение на графиката на играта с течение на времето.

Трябва да се отбележи също, че след като Sora, която OpenAI представи през последните седмици, удари дневния ред като бомба, новите инструменти в областта на изкуствения интелект са по-напреднали и насочени към различни области. Въпреки че този вид работа на компаниите може да изглежда плашеща, може да се каже, че те имат изпълнения, които могат да преминат през вековете, когато се използват ползотворно.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.