Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedInlinkedin ai

Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

Към LinkedIn е добавен изкуствен интелект, който ви помага да създадете своя профил. Ето подробностите! LinkedIn , една от най-популярните социални мрежи в света на бизнеса , сега става все по-всеобхватна и лесна за използване с нови актуализации. Услугата за профилиране с помощта на изкуствен интелект , която се планира да бъде предложена скоро, ще улесни значително работата на потребителите.

В статията в бюлетина, споделена днес, беше въведен изкуствен интелект , който предоставя различни възможности на LinkedIn и ви помага да направите кариерата си една стъпка напред.

Създаването на профил вече е много по-лесно

Осигурявайки голямо удобство на потребителите при намиране на работа, LinkedIn има за цел да позволи на потребителите да попълват своите профили и автобиографии много по-бързо с новата си поддръжка за изкуствен интелект.

Използвайки най-новите GPT езикови модели, разработени от OpenAI , този AI в момента се тества от избрана група членове на Premium, активни в LinkedIn. Изкуственият интелект, който ще прави предложения и препоръки за схеми на потребителите, особено в секцията „Относно“ на профилите, ще бъде ексклузивен за абонатите на Premium.

Съответно, след като предоставите на LinkedIn AI малко информация за себе си и вашата кариера, ще можете да създадете схема, която може лесно да бъде разбрана от компаниите.

В допълнение, изкуственият интелект на LinkedIn , който може да помогне на компаниите с различни функции като описание на длъжността и обяви за работа, ще бъде достъпен за всички абонати на Premium през следващите няколко месеца.

Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всички

„Докато продължаваме да търсим начини да създадем повече стойност за нашите членове, аз съм развълнуван да представя нови преживявания, задвижвани от AI, които използват най-модерните OpenAI GPT модели,“ каза Томер Коен, главен продуктов директор на LinkedIn. казах.

От друга страна, беше обявено, че в LinkedIn Learning е извършена трансформация, базирана на изкуствен интелект, и че повече от 100 курса за изкуствен интелект ще бъдат предложени на всички потребители безплатно от 15 юни 2023 г.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.