Тестване на ChatGPT функции за Sirisiri chatgpt ai

Тестване на ChatGPT функции за Siri

Твърди се, че инженерите на Apple са започнали тестове за добавяне на подобни на ChatGPT функции към Siri. Ето подробностите! Считан за най-успешния продукт на екипа на OpenAI до момента , ChatGPT продължава да променя технологичната индустрия. Според нов доклад, Apple е започнала да тества някои от възможностите на ChatGPT, за да бъдат добавени към Siri.

Siri, която вече е на почти 10 години, е далеч назад, когато се появи за първи път, особено в сравнение с чатботовете с изкуствен интелект. Но инженерите на Apple имат някои идеи за разрешаване на това.

Apple иска да обнови Siri
Джон Бърки , бивш инженер на Apple , заявява колко трудна е задачата да разработи Siri, дадена му през 2014 г. Според твърденията на Burkey , добавянето дори на най-малката команда към Siri , който има поддръжка за десетки езикови пакети, означава преработване и редактиране на огромна база данни. Според Бърки, Siri по никакъв начин не може да се бори с изкуствен интелект като ChatGPT.

Въпреки това, на събитието за изкуствен интелект, организирано от компанията миналия месец, беше разкрито, че Apple има планове да обнови Siri. Много технически журналисти твърдят, че инженерите на Apple работят върху езикови модели, които генерират текст почти всяка седмица.

Все още не е ясно дали Siri ще бъде обновена. Въпреки това, като се има предвид, че реорганизацията на съществуващата система е доста трудна, е напълно възможно да видим голяма атака от Apple с езиков модел като GPT-4 и производство от нулата.

Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.