Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всичкиbing ai

Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всички

Изкуственият интелект на Microsoft, който от известно време се купува с чакащи, от днес е достъпен за всички, които кандидатстват. Ето подробностите! През последните седмици се срещнахме с изкуствения интелект Bing , разработен в сътрудничество с OpenAI-Microsoft. Този изкуствен интелект, който е много подобен на ChatGPT, може да има достъп до актуални интернет данни и да ви помага при търсенията, за разлика от ChatGPT.

Microsoft обаче създаде списък с чакащи за тази версия, която все още е в пробна фаза. Списъкът на чакащите, в който могат да влязат само малки щастливи групи, изглежда най-накрая ще бъде премахнат. Към момента всеки, който кандидатства за списъка на чакащите, може автоматично да изпробва Bing AI.

Bing AI Осъществено от GPT-4

Изкуственият интелект Bing, който сме в списъка на чакащите , е наличен от днес. В малък чат с него научаваме, че той вече не работи с GPT-3.5, а с нововъведения GPT-4. От друга страна , интересно преживяваме формата на цитиране в отговорите на чатбота на Bing, с новина.

Изкуственият интелект Bing, който в момента е наличен само на устройства с браузър Microsoft Edge и операционни системи iOS и Android, изглежда се възползва от всички възможности на GPT-4.

Но засега ви е позволено да изпращате съобщения само 15 пъти по която и да е тема с изкуствения интелект на Microsoft Bing. След това историята се изтрива и чатът започва от нулата.

Със събитието на Microsoft, което ще се проведе на 16 март , Bing се очаква да бъде наличен без никакъв процес на кандидатстване.
Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!
Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

Подобни публикации

  1. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  2. YouTube продължава да се бори с TikTok
  3. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  4. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10
  5. Произведени са мини роботи, по-малки от насекоми! Какво може да направи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.