Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всичкиbing ai

Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всички

Изкуственият интелект на Microsoft, който от известно време се купува с чакащи, от днес е достъпен за всички, които кандидатстват. Ето подробностите! През последните седмици се срещнахме с изкуствения интелект Bing , разработен в сътрудничество с OpenAI-Microsoft. Този изкуствен интелект, който е много подобен на ChatGPT, може да има достъп до актуални интернет данни и да ви помага при търсенията, за разлика от ChatGPT.

Microsoft обаче създаде списък с чакащи за тази версия, която все още е в пробна фаза. Списъкът на чакащите, в който могат да влязат само малки щастливи групи, изглежда най-накрая ще бъде премахнат. Към момента всеки, който кандидатства за списъка на чакащите, може автоматично да изпробва Bing AI.

Bing AI Осъществено от GPT-4

Изкуственият интелект Bing, който сме в списъка на чакащите , е наличен от днес. В малък чат с него научаваме, че той вече не работи с GPT-3.5, а с нововъведения GPT-4. От друга страна , интересно преживяваме формата на цитиране в отговорите на чатбота на Bing, с новина.

Изкуственият интелект Bing, който в момента е наличен само на устройства с браузър Microsoft Edge и операционни системи iOS и Android, изглежда се възползва от всички възможности на GPT-4.

Но засега ви е позволено да изпращате съобщения само 15 пъти по която и да е тема с изкуствения интелект на Microsoft Bing. След това историята се изтрива и чатът започва от нулата.

Със събитието на Microsoft, което ще се проведе на 16 март , Bing се очаква да бъде наличен без никакъв процес на кандидатстване.
Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!
Поддръжката за изкуствен интелект идва в LinkedIn

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.