AirPods и AirPods Pro водоустойчиви ли са? Какво трябва да направите, ако падне във вода?air,pods,2

Ако искате да можете да пътувате удобно под дъжда с безжичните си слушалки, на преден план ще излезе въпрос, който се чудите: Водоустойчиви ли са AirPods и AirPods Pro?

AirPods и AirPods Pro водоустойчиви ли са? – AirPods и AirPods Pro, предлагани от Apple, се открояват като една от най-успешните продуктови групи на компанията. Но трябва ли да се притеснявате, ако ще бягате под дъжда или ако по вашите безжични слушалки се е разляла вода?

AirPods и AirPods Pro водоустойчиви ли са?

На първо място това, което трябва да отбележим, е, че водоустойчивостта и водоустойчивостта са различни неща. 

– Водоустойчив: Този термин означава, че е невъзможно да попадне течност вътре в устройството. Лошата новина е, че повечето продукти за потребителска електроника не са водоустойчиви.

– Водоустойчив: Този термин означава, че устройството може да устои на водата до определена дълбочина за определено време.

Водоустойчиви ли са Apple AirPods?

Не, AirPods по никакъв начин не са водоустойчиви.

Както първото, така и второто поколение AirPods нямат сертификат за водоустойчивост или водоустойчивост. С други думи, ще бъде най-изгодно да държите устройствата, които използвате, далеч от каквато и да е течност. В този случай не трябва да ги носите, докато се изпотявате под дъжда или по време на усилено упражнение. 

Водоустойчиви ли са Apple AirPods Pro?

Да, AirPods Pro са сертифицирани по IP X4, което го прави малко водоустойчив.

Сертифицирането по IP X4 означава, че е устойчиво на пот и леки капки вода. Едно от важните неща, които трябва да знаете, е, че тази издръжливост е само на базата на слушалки. Така че самият калъф няма сертификат за издръжливост. Също така, това сертифициране не означава, че можете да плувате със слушалки.airpods pro

Какво трябва да направите, ако AirPods са изпуснати във вода / водата се разлее по AirPods?

И така, какво трябва да направите, ако някой от моделите AirPods или AirPods Pro влезе в контакт с течност по различни причини? Първото нещо, което трябва да знаете, е, че никога не трябва да го поставяте в кутията.

 1. Оставете AirPods настрана.
 2. Избършете го със суха кърпа без власинки.
 3. Оставете го да изсъхне на открито. 
 4. Оставете го да престои около осем часа.
 5. Опитайте се да го пуснете, след като всичко изсъхне. 

  Не е нужно да накланяте AirPods в която и да е оризова чиния. Всъщност би било най-добре оризът да не се използва по някаква друга причина, освен храна. Ако калъфът е мокър, преминете през подобни стъпки и оставете да изсъхне с главата надолу.

  Между другото, ако наистина искате да направите модела си водоустойчив, може да искате да проверите водоустойчивите изолационни капаци, продавани от различни производители. Това ще бъде добър избор за предотвратяване на сериозни щети, особено в различни ситуации на произшествие.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.