Как да планирам съдържание в Blogger?

blogger,sait,internet

С функцията за планиране на съдържание в Blogger можете да се възползвате от предимствата на планирането на публикацията в блога, като зададете датата и часа, в които вашите статии ще бъдат публикувани.

В наши дни нашето съдържание има много важно място, където информацията, че потребителите, които искат да получат информация за всяка тема, е само на един клик разстояние. В днешно време, когато има безброй съдържание по дадена тема, е необходимо да публикувате статии според определен календар на съдържанието, за да попречите на посетителите и целевата аудитория да посещават други уебсайтове. С функцията за планиране на съдържание в Blogger можете да помогнете на вашия блог да оцелее в конкурентния свят на съдържанието.

Публикуването на времето в Blogger има много повече предимства, отколкото си мислите. Можете да научите предимствата на публикуването на определена дата, вместо да публикувате директно съдържанието, което ще добавите към вашия блог, което създавате с популярната услуга на Google за блогове Blogger.

Предимства от използването на функцията за синхронизиране на съдържанието в Blogger

• Докато анализирате вашия блог, можете да научите най-посещаваните часове и дни на вашия блог и да публикувате съдържанието си в тези часове и дни. Може би се чудите каква полза ще ви донесе това. Публикуването на публикации в Blogger на определена дата ще доведе до случайни посетители на вашия блог за това кога е публикувано съдържанието, като в същото време съдържанието ви се чете от повече хора.

• За да могат блогърите (блогърите) да апелират към голяма и лоялна общност, първо трябва да поддържат последователност в публикуването на съдържание. Последователността при публикуването на съдържанието се извършва с помощта на функцията на Blogger за задаване на датата и часа на публикуване на публикацията. Ако имате навика да публикувате съдържанието си на определена дата и час, хората ще забележат колко сте организирани и дисциплинирани и ще започнат да следват вашия блог.

• Темите на блогърите може да се изчерпват от време на време. Най-добрият начин да преодолеете този блок за писане, който е пред всеки блогър, е да вземете предпазни мерки предварително, като планирате статиите за конкретна дата и час. Дори да е тема, която можете да напишете, може да има моменти, когато не искате да пишете, винаги е добре да сте подготвени. Трябва да публикувате съдържанието си в рамките на определен план.

Инструкции за синхронизиране на съдържанието в Blogger

Научихте предимствата от използването на функцията за планиране на съдържание в Blogger . И така, как да зададете датата и часа, в които ще бъдат публикувани статиите, които ще публикувате във вашия блог? Ако не знаете отговора на този въпрос, можете да следвате инструкциите по-долу. Ето използването на функцията за планиране на публикации в блогърската услуга на Google Blogger!

• Първо отворете секцията, в която се намира съдържанието на вашия блог, като кликнете върху опцията „Публикации“ в левия раздел на Blogger.

• След като дойдете в раздела Публикации, щракнете върху публикацията в блога, за която искате да зададете датата на публикуване, и продължете към раздела за редактиране.

• След като текстът се отвори, в дясната част на екрана ще има множество опции, свързани с текста. Тези опции ще включват „Дата на издаване“. Кликнете върху „Дата на издаване“.

• След като щракнете върху тази опция, ще видите, че опцията „Автоматично“ е избрана по подразбиране. Отметнете опцията „Задаване на дата и час“ под опцията „Автоматично“ и изберете деня, в който ще бъде публикувана статията, от календара под тези опции. След като изберете датата на публикуване от календара, напишете времето за публикуване във второто поле под опцията „Задаване на дата и час“. Например, ако искате то да бъде публикувано в 15:00, въведете „15:00“.

Подобни публикации

  1. Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?
  2. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  3. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  4. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  5. Как да отворя на живо в Tiktok?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.