Как да планирам съдържание в Blogger?

blogger,sait,internet

С функцията за планиране на съдържание в Blogger можете да се възползвате от предимствата на планирането на публикацията в блога, като зададете датата и часа, в които вашите статии ще бъдат публикувани.

В наши дни нашето съдържание има много важно място, където информацията, че потребителите, които искат да получат информация за всяка тема, е само на един клик разстояние. В днешно време, когато има безброй съдържание по дадена тема, е необходимо да публикувате статии според определен календар на съдържанието, за да попречите на посетителите и целевата аудитория да посещават други уебсайтове. С функцията за планиране на съдържание в Blogger можете да помогнете на вашия блог да оцелее в конкурентния свят на съдържанието.

Публикуването на времето в Blogger има много повече предимства, отколкото си мислите. Можете да научите предимствата на публикуването на определена дата, вместо да публикувате директно съдържанието, което ще добавите към вашия блог, което създавате с популярната услуга на Google за блогове Blogger.

Предимства от използването на функцията за синхронизиране на съдържанието в Blogger

• Докато анализирате вашия блог, можете да научите най-посещаваните часове и дни на вашия блог и да публикувате съдържанието си в тези часове и дни. Може би се чудите каква полза ще ви донесе това. Публикуването на публикации в Blogger на определена дата ще доведе до случайни посетители на вашия блог за това кога е публикувано съдържанието, като в същото време съдържанието ви се чете от повече хора.

• За да могат блогърите (блогърите) да апелират към голяма и лоялна общност, първо трябва да поддържат последователност в публикуването на съдържание. Последователността при публикуването на съдържанието се извършва с помощта на функцията на Blogger за задаване на датата и часа на публикуване на публикацията. Ако имате навика да публикувате съдържанието си на определена дата и час, хората ще забележат колко сте организирани и дисциплинирани и ще започнат да следват вашия блог.

• Темите на блогърите може да се изчерпват от време на време. Най-добрият начин да преодолеете този блок за писане, който е пред всеки блогър, е да вземете предпазни мерки предварително, като планирате статиите за конкретна дата и час. Дори да е тема, която можете да напишете, може да има моменти, когато не искате да пишете, винаги е добре да сте подготвени. Трябва да публикувате съдържанието си в рамките на определен план.

Инструкции за синхронизиране на съдържанието в Blogger

Научихте предимствата от използването на функцията за планиране на съдържание в Blogger . И така, как да зададете датата и часа, в които ще бъдат публикувани статиите, които ще публикувате във вашия блог? Ако не знаете отговора на този въпрос, можете да следвате инструкциите по-долу. Ето използването на функцията за планиране на публикации в блогърската услуга на Google Blogger!

• Първо отворете секцията, в която се намира съдържанието на вашия блог, като кликнете върху опцията „Публикации“ в левия раздел на Blogger.

• След като дойдете в раздела Публикации, щракнете върху публикацията в блога, за която искате да зададете датата на публикуване, и продължете към раздела за редактиране.

• След като текстът се отвори, в дясната част на екрана ще има множество опции, свързани с текста. Тези опции ще включват „Дата на издаване“. Кликнете върху „Дата на издаване“.

• След като щракнете върху тази опция, ще видите, че опцията „Автоматично“ е избрана по подразбиране. Отметнете опцията „Задаване на дата и час“ под опцията „Автоматично“ и изберете деня, в който ще бъде публикувана статията, от календара под тези опции. След като изберете датата на публикуване от календара, напишете времето за публикуване във второто поле под опцията „Задаване на дата и час“. Например, ако искате то да бъде публикувано в 15:00, въведете „15:00“.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
  3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
  4. Как да оценим данните на Excel?
  5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.