Ако използвате телефон с Android, трябва да сте много внимателниandroid malware

Ако използвате телефон с Android, трябва да сте много внимателни: Тази актуализация краде цялата ви информация!

Помислете добре, преди да приложите най-новата актуализация на Google Chrome към телефони с Android. Цялата ви информация може да бъде уловена. Ето подробностите! Потребителите на смартфони могат лесно да се изправят пред опасност по всяко време в наши дни. Въпреки че не е трудно да се сблъскате със зловреден софтуер, фактът, че те са по-лесно достъпни, за съжаление представлява голям риск за потребителите.

Последният инцидент директно заплашва потребителите на Android. Необходимо е да сте подготвени и внимателни срещу инсталирането на зловреден софтуер, известен като Brokewell, който е достъпен за потребителите като актуализация на Google Chrome.

Възможно е хората, които одобряват актуализацията, също така да позволяват отдалечен достъп до телефоните си, особено кражба на личната им информация. Поради това разрешение могат да възникнат нежелани ситуации като наблюдение на хора на техните телефони и достъп до банкови приложения.android vnimanie

Внимание към актуализацията на Google Chrome!

Холандска охранителна компания прави следните изявления относно този последен инцидент:

„Анализът на пробите разкри, че Brokewell представлява значителна заплаха за банковата индустрия, предоставяйки на нападателите дистанционен достъп до всички активи, достъпни чрез мобилно банкиране. Троянският кон изглежда активно се разработва, като нови скриптове се добавят почти ежедневно.“

Както можете да видите на изображението по-горе, тази актуализация на Chrome изглежда много истинска, но е напълно фалшива. Има голяма вероятност потребителите на Android, които използват Chrome на телефоните си, да направят грешката да инсталират този фалшив софтуер.

След изтеглянето на този софтуер става възможен достъп до потребителски имена и пароли, кражба на данни чрез наблюдение на текстови записи, превъртания и отворени приложения на телефона. В резултат на това, особено потребителите на Android трябва да бъдат изключително внимателни относно тази актуализация.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.