Устройствата с Android получават важна функция на iPhoneУстройствата с Android получават важна функция на iPhone: Проверете телефона си сега!

Има новини, които ще зарадват потребителите на Android. Функция, която вече е налична на iPhone, вече може да се използва и на устройства с Android. Ето подробностите! Функция, която хората, които не използват телефони с Android, ще бъдат изненадани да видят, вече дойде на устройства с Android. Функцията, с която потребителите на iPhone вече са свикнали, да изтеглят няколко приложения от магазина за приложения едновременно, дойде и в Android.

Според новините, споделени от 9to5Google, това подобрение ще направи потребителите щастливи. Вече няма да има нужда да чакате първото приложение да бъде напълно инсталирано, за да добавите ново приложение, и две приложения могат да бъдат изтеглени едновременно.android funktsia iphone

Добри новини за потребителите на Android

Въпреки че може да изглежда като малка иновация, всъщност е много добра новина за потребителите на Android. Можете да опитате да изтеглите и двете приложения едновременно, за да видите дали функцията работи за вас.

Освен това, както при iPhone, ще бъде възможно да се следи инсталирането на приложения директно от екрана на телефона, вместо от магазина за приложения. В момента могат да се инсталират две приложения едновременно. Към момента е известно дали този брой ще се увеличи в бъдеще.

Когато повече от две приложения са избрани и се опитат да бъдат добавени, се появява предупреждението „ чакащо “ за третото приложение. Тази функция, която ще бъде много полезна за потребителите на Android, в момента е активна на телефони и таблети Pixel, които са получили актуализацията на Android.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.