Актуализацията на Google Pixel 6 прекъсва Wi-Fi!google pixel 6 wi-fi

Актуализацията на Google Pixel 6 нарушава Wi-Fi. Потребителите на Pixel 6 трябва ръчно да активират отново Wi-Fi всеки път, когато отключват устройството.

Последната актуализация на Google Pixel 6 нарушава Wi-Fi. Беше споделено, че корекцията ще бъде пусната през март. Има толкова много новини за софтуерни грешки на Google Pixel 6, че потребителите вече се страхуват да купуват нови модели. Семейство Pixel, което не се поучи от софтуерни грешки, е на дневен ред с нова грешка. Според споделените подробности се оказа, че февруарската софтуерна актуализация е причинила някои проблеми с Wi-Fi. Ето подробностите!

Потребителите на Google Pixel 6 не могат да се възползват от Wi-Fi връзка

Този проблем беше разкрит от няколко потребители, които се опитваха да накарат гласа си да се чуе в Reddit, и потребителите обясниха подробно как да изключат Wi-Fi, когато поставят телефона в режим на заспиване. Потребителите на Pixel 6 трябва ръчно да активират отново Wi-Fi и да избират мрежа всеки път, когато отключват устройството. След снежна топка от оплаквания, официален акаунт в Google  каза: „Идентифицирахме основния проблем и установихме, че засяга много малък брой устройства. Софтуерна корекция, която може да се използва в следващата версия, е в процес на разработка . “

Актуализацията на Google Pixel ще бъде достъпна за потребителите през март. Изглежда, че хората, страдащи от този проблем, няма да трябва да чакат дълго, докато грешката бъде отстранена – въпреки че оплакванията започнаха в началото на февруари, някои потребители може да са чакали повече от месец за този сериозен проблем. Въпреки това, може да има потребители, които все още не са забелязали това и смятат, че имат проблеми с домашния си Wi-Fi, без да осъзнават, че връзката им с интернет е паднала.google pixel 6 wi-fi

Публикувана е нова статия на две седмици за проблемите и грешките, с които се сблъскват телефоните Google Pixel 6. Може би Google трябва да представи нов смартфон, за да могат медиите да правят нови заглавия. Това не вещае добре за Google, че проблемите с Pixel са толкова чести, че вече не заслужават внимание и може да означава отслабваща зависимост от хардуера на компанията.

Все пак изглежда, че тези проблеми не са достатъчно чести, за да бъдат сериозна загриженост за всички потребители на Pixel, но са достатъчно често срещани, за да бъдат само незначително досада. Тези, които са любопитни, могат да намерят техническите подробности на Google Pixel 6 по-долу.

Технически спецификации на Google Pixel 6

 • Размер на екрана: 6,4 инча
 • Съотношение на тялото на екрана: ~83,4%
 • Резолюция на екрана: 1080 x 2400 пиксела
 • Съотношение на екрана: 20:9
 • Чипсет: Google Tensor
 • Памет: 8GB RAM
 • Вътрешна памет: 128/256GB
 • Задна камера: 50MP + 12MP
 • Предна камера: 8MP
 • Капацитет на батерията: 4.600 mAh
 • Бързо зареждане: 30W, 50% за 30 минути
 • Размери: 158,6 x 74,8 x 8,9 мм
 • Тегло: 207 гр.

Прочети Още: Подробности за актуализацията на Horizon Forbidden West 1.05

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу. 

Подобни публикации

 1. Серията HUAWEI WATCH GT 4 в продажба
 2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
 3. Samsung пусна Galaxy A05
 4. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
 5. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.