Новата актуализация на WhatsApp е пусната 2023aktualizatia whatsapp limit 100

Новата актуализация на WhatsApp е пусната: Ето нови функции!

С новата актуализация на WhatsApp, редица нови функции бяха представени на потребителите. Ето подробностите! С новата актуализация на WhatsApp иновациите, които предоставят малки, но серия от подобрения, дойдоха в приложението. 4 различни функции имат за цел да подобрят значително потребителското изживяване.

С новата актуализация на стабилната версия на WhatsApp, едно от най-популярните приложения за съобщения, бяха предложени нови функции на потребителите на платформи Android и iOS. Лимитът за изпращане на повече от 30 снимки и видеоклипове наведнъж вече е увеличен до 100 и вече могат да се добавят повече подробности за груповите разговори.

Лимитът за снимки и видео е увеличен до 100

aktualizatia whatsapp limit 100

Както може би си спомняте, новата система Avatar беше внедрена в предишни версии. Въпреки че тази функция не е сравнително нова, тя все още се споменава като нова функция в актуализациите, тъй като не се изпраща на всеки телефон. Възможно е да използвате създадения от вас аватар като стикер или като профилна снимка.

В допълнение към тях, когато споделяте документ, вече можете да споделяте документа не директно с името, което е, а чрез заглавието, което можете да напишете върху него. Освен това темите и описанията на групите вече могат да се задават много по-дълго.

И така , какво мислите за новите функции на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли за функциите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.