Изпращане на снимки и видеоклипове в оригинално качество в WhatsAppwhatsapp dve novi funktsia

Сега снимките могат да се изпращат от WhatsApp в оригинално качество

Добавят се нови опции към функцията за изпращане на снимки на WhatsApp. Вече ще можете да изберете да изпращате в оригинално качество, когато изпращате снимки. Ето подробностите! Към днешна дата WhatsApp имаше някои критики. Компанията взе предвид повечето искания и критики и се стремеше да компенсира недостатъците. Сега един от тези недостатъци е добавен към приложението. Във версията на WhatsApp за Android най-накрая ще можете да изпратите снимка в оригиналното й качество.

Както съобщава WaBetaInfo, най-новият бета софтуер на WhatsApp за Android, версия 2.23.2.11 , вече е наличен. Сред другите функции, бета версията включва възможност за изпращане на снимка в оригиналното й качество, което е една от най-търсените функции от потребителите.

Досега потребителите на WhatsApp на Android трябваше да изпращат снимки, компресирани от услугата. Потребителите вече могат да избират между качество „автоматично“, „най-добро качество“ и „спестяване на данни“, когато изпращат снимка . Може би си мислите, че „най-доброто качество“ трябва да е същото като оригиналното качество, но не е така. Компанията все още използва известно компресиране, макар и не толкова, колкото запазването на данни върху снимката, за да позволи по-високи скорости на трансфер.

Кога новата функция ще бъде достъпна за всички потребители?

Това е доста често срещано и разбираемо, тъй като повечето хора планират само да гледат снимката на телефона си. Въпреки това, има някои случаи, в които изпращането на снимката в оригиналното й качество е от полза, така че WhatsApp очевидно се готви да го разреши.

Функцията в момента е в бета версия , така че обикновените потребители все още нямат достъп до нея. Тъй като е в бета версия, WhatsApp може също да избере да премахне тази функция, преди да стане публична версия. Така че, въпреки че е страхотно да видим тази функция да се разпространява, не можем да сме сигурни кога ще бъде официално достъпна за всички потребители на услугата.

Новата актуализация на WhatsApp е пусната 2023

Очаквахте ли тази функция да се появи? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.