Функцията Always-On Display твърди, че идва с iOS 16ios 16

Очаква се Apple да използва функцията Always On Display в серията iPhone 14, но е възможно да видите тази функция с iOS 16 много по-рано.

Посочва се, че представянето на iOS 16 на Apple  може да включва поддръжка за Always-on Display , функция, която може да дойде за iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, които ще бъдат пуснати тази година .

Когато серия iPhone 14 стартира през есента, според слуховете iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max , предлагащи ниска честота на опресняване от 1 Hz, може да включва промени в технологията на дисплея, ако е истина. За да се използва такава функция, се предвижда, че Apple ще положи основите в iOS 16.

Според източници, разговарящи с Марк Гърман за бюлетина „Power On“ на Bloomberg , iOS 16 ще има поддръжка за „Always On Display“. Това ще позволи на iPhone драстично да намали честотата на кадрите и да покаже информация за бързо преглед на заключения екран, подобно на някои модели Apple Watch.

Прочети Още: Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4ios 16

Apple обикновено планира да използва тази функция на iPhone 13

Гурман твърди, че функцията е функция, която Apple първоначално е планирала за iPhone 13, който пусна миналата година. Apple използва нискотемпературни дисплеи от поликристален оксид (LPTO) в серията iPhone 13 Pro, технология, която има потенциала да предложи функцията Always-On Display, но включената поддръжка на ProMotion може да спадне само до 120Hz.

Очаква се да бъде представен на 6 юни като част от основната бележка на WWDC 2022 , iOS 16 ще включва „нови начини за взаимодействие“ заедно с обновени вградени приложения, но ще запази относително същия дизайн като iOS 15.

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2
  2. Характеристики и цена на Honor 100 Series
  3. Какви са характеристиките на Samsung Galaxy M22?
  4. Проблемът с загряване на iPhone 16 вече ще остане в историята! Решение
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy A04s

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.