Функцията Always-On Display твърди, че идва с iOS 16

ios 16

Очаква се Apple да използва функцията Always On Display в серията iPhone 14, но е възможно да видите тази функция с iOS 16 много по-рано.

Посочва се, че представянето на iOS 16 на Apple  може да включва поддръжка за Always-on Display , функция, която може да дойде за iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, които ще бъдат пуснати тази година .

Когато серия iPhone 14 стартира през есента, според слуховете iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max , предлагащи ниска честота на опресняване от 1 Hz, може да включва промени в технологията на дисплея, ако е истина. За да се използва такава функция, се предвижда, че Apple ще положи основите в iOS 16.

Според източници, разговарящи с Марк Гърман за бюлетина „Power On“ на Bloomberg , iOS 16 ще има поддръжка за „Always On Display“. Това ще позволи на iPhone драстично да намали честотата на кадрите и да покаже информация за бързо преглед на заключения екран, подобно на някои модели Apple Watch.

Прочети Още: Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4ios 16

Apple обикновено планира да използва тази функция на iPhone 13

Гурман твърди, че функцията е функция, която Apple първоначално е планирала за iPhone 13, който пусна миналата година. Apple използва нискотемпературни дисплеи от поликристален оксид (LPTO) в серията iPhone 13 Pro, технология, която има потенциала да предложи функцията Always-On Display, но включената поддръжка на ProMotion може да спадне само до 120Hz.

Очаква се да бъде представен на 6 юни като част от основната бележка на WWDC 2022 , iOS 16 ще включва „нови начини за взаимодействие“ заедно с обновени вградени приложения, но ще запази относително същия дизайн като iOS 15.

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.