Нови функции идват в Google Assistantgoogle assistant

Подробностите, забелязани в кода на приложението на Google Assistant, разкриват, че приложението ще има нови функции в бъдеще. Ето подробностите!

аване на реч“ започват да се появяват в кода на приложението Google за Android.

Това включва редица функции, които екипът на 9to5Google осъзна, че най-новата версия на приложението ще предлага „съхраняване на гласови записи на това устройство, за да помогне на Google Assistant да разпознава по-добре това, което казвате“.

Въпреки че в момента няма какво да се говори тук, тази нова функция изглежда е подобна на естествената обработка на някои често срещани заявки на устройството за ускоряване на разпознаването и обработката, което Google вече прави в някои от своите интелигентни високоговорители. Според информационните текстове, скрити в приложението, ако тази функция бъде изключена от потребителя, „Google Assistant ще бъде по-малко точен при разпознаването на имена и други думи, които често казвате“. фраза е включена.

Прочети Още: Функцията Always-On Display твърди, че идва с iOS 16google asistant

Google Изпробвайте в Google Assistant Какво направи на интелигентни високоговорители

Въпреки че не е ясно как точно тези подобрения ще направят разликата, естественото изобразяване и способността да разпознавате собствените си гласови странности (акценти, уникални имена на контакти и други) на телефон с Android се предвижда да направят изживяването на Google Assistant по-плавно от всякога.

На този етап не знаем кога (или дори дали) Google ще пусне официално това, но може да научим повече скоро, ако то ще бъде публично достъпно. Както чухме от служители на Google IO 2022, Google продължава усилията да направи разговорите с Google Assistant по-естествени.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.