Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4samsung galaxy z fold 4

Изтекоха снимки на корпуса на новия сгъваем телефон на Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 4. Ето тези снимки!

Очакваме както Samsung Galaxy Z Fold 4 , така и Samsung Galaxy Z Flip 4 да се появят през август, а сега има ново изтичане от доверен източник, което сочи към промяна на сгъваемия дизайн на Galaxy Z Fold 4.

Известна със своите течове, Ice Universe публикува някои снимки на калъф, за който се твърди, че е проектиран с предвид Galaxy Z Fold 4, и беше забелязано, че има значителна разлика в сравнение с версията Galaxy Z Fold 3. Едно от дребните оплаквания на потребителите относно Samsung Galaxy Z Fold 3 беше, че външният дисплей (който виждате, когато телефонът е затворен) е твърде дълъг и тесен, така че това оплакване изглежда е взето предвид в новия модел.

Прочети Още: Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp

Samsung обмисля критиката на потребителите

В момента нямаме информация за действителните измервания на екрана, така че най-новите сгъваеми функции на Samsung все още не са ясни, но Samsung взе под внимание критиките към Galaxy Z Fold 3 и се справя с възможно най-много критики за Galaxy Z Fold 4. Можем да разберем, че е готов да тръгне.

Има и слухове, че Galaxy Z Fold 4 ще бъде по-тънък и по-лек от своя предшественик, защото дори сгъваемите телефони понякога трябва да се поберат в джоба. Засега нямаме други подробности за устройството, но очакваме Samsung да сподели с потребителите точно върху какво работи през следващите няколко месеца.

>И така , какво мислите за новия сгъваем телефон на Samsung ? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.