Калъф за Samsung Galaxy Z Fold 4

samsung galaxy z fold 4

Изтекоха снимки на корпуса на новия сгъваем телефон на Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 4. Ето тези снимки!

Очакваме както Samsung Galaxy Z Fold 4 , така и Samsung Galaxy Z Flip 4 да се появят през август, а сега има ново изтичане от доверен източник, което сочи към промяна на сгъваемия дизайн на Galaxy Z Fold 4.

Известна със своите течове, Ice Universe публикува някои снимки на калъф, за който се твърди, че е проектиран с предвид Galaxy Z Fold 4, и беше забелязано, че има значителна разлика в сравнение с версията Galaxy Z Fold 3. Едно от дребните оплаквания на потребителите относно Samsung Galaxy Z Fold 3 беше, че външният дисплей (който виждате, когато телефонът е затворен) е твърде дълъг и тесен, така че това оплакване изглежда е взето предвид в новия модел.

Прочети Още: Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp

Samsung обмисля критиката на потребителите

В момента нямаме информация за действителните измервания на екрана, така че най-новите сгъваеми функции на Samsung все още не са ясни, но Samsung взе под внимание критиките към Galaxy Z Fold 3 и се справя с възможно най-много критики за Galaxy Z Fold 4. Можем да разберем, че е готов да тръгне.

Има и слухове, че Galaxy Z Fold 4 ще бъде по-тънък и по-лек от своя предшественик, защото дори сгъваемите телефони понякога трябва да се поберат в джоба. Засега нямаме други подробности за устройството, но очакваме Samsung да сподели с потребителите точно върху какво работи през следващите няколко месеца.

>И така , какво мислите за новия сгъваем телефон на Samsung ? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.