Какво представлява Forstalk, как да го използваме и безопасно ли е?kakvo e forstalk

Можете да разберете кой е гледал вашия профил в платформата Instagram с приложението Forstalk. И така, какво е Forstalk?

Какво е Forstalk?Въпросът стана много любопитен, тъй като платформата Instagram увеличи броя на потребителите. Потребителите на Instagram често са много любопитни кой гледа техния профил. Ето защо те изтеглят и използват различни приложения от магазините за приложения. Сред най-теглените и използвани приложения от магазините за приложения е ForstalkПоказва зрителите на профили като подробности в приложението Forstalk Instagram. Благодарение на приложението Forstalk можете да разберете кой е гледал вашите видеоклипове и снимки, споделени в Instagram.

Прочети Още: AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000

Какво е Forstalk?

Forstalk е приложение, което открива кой е гледал вашия профил в Instagram. Разработчици на приложения на Forstalk; Той твърди, че са отговорили на въпроса „кой е гледал профила ми“, който е много любопитен за потребителите на Instagram. Приложението, което се предлага безплатно, е много популярно сред потребителите на Instagram.

Приложението Forstalk има за цел да получи достъп до акаунтите на потребителите на Instagram, като твърди, че гледа тези, които разглеждат техните профили. Forstalk получава достъп до акаунтите на хората, които използват приложението, и започва да използва техните акаунти. Чрез предоставяне на достъп до Forstalk акаунти;

 • Започва да одобрява заявки за последователи
 • Споделя акаунт
 • Получава съгласие за обработка на данни
 • Пише коментари
 • Спестява колекция
 • Харесва публикациите на други в акаунта
 • Споделяйте истории
 • Следи други акаунти

Как да използвате Forstalk?

За да използвате Forstalk , първо трябва да инсталирате приложението на устройството. След като инсталирате приложението на устройството, ще бъдете подканени да въведете паролата на вашия акаунт в Instagram. Приложението твърди, че след достъп до акаунта показва Instagram акаунтите, които гледат профила в секцията най-долу. Много потребители на Instagram започват да използват такива приложения на трети страни, защото са любопитни кой дебне техния профил.

Заедно с темата „Как да използваме Forstalk“ , е необходимо да знаете и как работи това приложение. След като изтеглите приложението Forstalk и влезете с вашето потребителско име и парола в Instagram, то включва вашия акаунт в опасни сайтове като измамни харесвания и последователи, измамващи в интернет. По същия начин вашият акаунт е включен в злонамерени приложения.

Надежден ли е Forstalk?

Forstalk не е разработил функция, която показва потребителите на Instagram, които разглеждат техния профил, както твърди. Следователно можем да кажем, че Forstalk е вредно приложение. Тъй като това е опасно приложение, акаунтът ви ще бъде компрометиран дори ако го използвате веднъж. За целта трябва да защитите акаунта си.

Instagram е една от сериозните и важни социални медийни платформи. Правилата за поверителност са сериозно определени от Instagram. Той не споделя данните на своите потребители със сайтове и приложения на трети страни поради техните политики за поверителност. Поради тази ситуация, която посочихме, можем да отговорим на въпроса „Надежден ли е Forstalk?“ като не. Много приложения като Forstalk твърдят, че са безопасни и с добро качество. Но това не е така. Приложенията в стил Forstalk, за които говорим, имат за цел да поемат акаунти в Instagram и да ги насочват по съответния начин.

Как да блокирам достъпа на Forstalk?

За да предотвратите достъп на Forstalk до вашия акаунт в Instagram, трябва да следвате няколко стъпки. За да предотвратите достъпа на Forstalk, можете да следвате тези стъпки;

1. Първо влезте в instagram.com от Google Chrome.
2. Влезте в акаунта си в Instagram и след това в профила си.
3. Първо щракнете върху знака на зъбчатото колело, след това върху раздела „Разрешени приложения“.
4. Премахнете разрешенията за достъп на всички приложения, които се показват на екрана на вашето устройство. След като разрешенията бъдат премахнати, приложенията ще бъдат автоматично отменени.
5. След това опреснете страницата.
6. От Instagram ще дойде предупреждение, което гласи „Вие не разрешихте на нито едно приложение достъп до вашия акаунт в Instagram“. След получаване на това предупреждение се предприема следващата стъпка.
7. Влезте отново в профила и щракнете върху „Промяна на паролата“.
8. Задайте новата парола и след това влезте в Instagram.

Когато изпълните горепосочените стъпки, вие напълно ще блокирате достъпа на Forstalk до вашия профил. Освен това Кой е прегледал моя профил в Instagram , което е много любопитно за потребителите ? Можете също така да прегледате подробно нашата статия по темата.

Подобни публикации

 1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
 2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
 3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
 4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
 5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.