Among Us вече и на PlayStation датата е оточненаamong us in playstation

Според изтичане, датата на PlayStation на Among Us е разкрита. Разработено от InnerSloth, играта се очаква да дойде на конзолата на Sony в края на лятото.

Сред нас, който увеличава популярността си напоследък, също ще се появи на конзоли по-късно тази година. С изтичане от днес, датата на PlayStation на „Сред нас  (Among Us)“ беше разкрита .  

Въртейки се около екипаж, който се подготвя за излитане с космически кораб, „Сред нас (Among Us)“ включва мошеници в екипажа с цел да убие всички. Тъй като има много различни мисии, възложени на двете страни, и двете страни трябва да изпълнят тези мисии, за да бъдат победители. 

Както знаете, разработчикът InnerSloth, който направи съобщение в средата на миналия месец, разкри пътната карта на допълнителното съдържание, което ще бъде пуснато през следващия период по време на Summer Game Fest. Новият режим Hide & Seek, увеличаващ поддръжката на играчите до петнадесет, нови цветови опции, нови постижения, нова карта, нова козметика за козирки и ново съдържание с нови роли ще бъдат достъпни за играчите в актуализации, които ще бъдат пуснати по-късно през годината. 

В споменатата пътна карта за съдържанието беше обявено, че играта Among Us, за която беше заявено, че ще бъде пусната за Xbox One и Xbox Series през март, ще бъде пусната и за PlayStation 4 и PlayStation 5. Точна дата обаче не е обявена. 

Прочети Още: Най-обходената от хакерите игра е разкрита

Кога е сред нас (Among Us) датата на PlayStation?

Преди официалното съобщение, което се очаква да бъде направено от студиото за разработчици, се появи важна подробност с споделянето, направено в PlayStation Game Size Twitter днес. Съобщава се, че сред нас PlayStation, представена до момента за продажбите, се е състояла в базата данни и се вижда 31 август 2021 г. Тъй като засега няма обяснение в подкрепа на това, е полезно да го оставим настрана като слух. С други думи, би било по-здравословно да изчакаме официалното съобщение от InnerSloth. 

Сред нас (Among Us) се очаква да се предлага на играчи на конзоли с някои хубави функции. Докато за PlayStation той ще има достъп до съдържание като Ratchet и Clank кожи, шапки и домашни любимци, се казва , че ще дойде в услугата Xbox Game Pass за Xbox от първия ден . 

И накрая, благодарение на поддръжката на различни платформи , всички потребители на всички платформи могат да играят помежду си, както и свързването на акаунти на различни платформи , ще можете да преместите вашите файлове за запазване и козметични продукти в предпочитаната от вас платформа. 

Подобни публикации

  1. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  2. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  3. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  4. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!
  5. Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.