Методи, които можете да използвате за управление на Android APK файловеrazmeri socialna mreja

Методи, които можете да използвате за управление на Android APK файлове

Кои са най-добрите приложения за управление на APK файлове на Android? Подготвили сме списък за потребители на Android, които са любопитни за отговора на този въпрос.

Има различни приложения, които могат да се използват на устройства с Android за управление на APK файлове. И така, какви са услугите, които подобряват потребителското изживяване в това отношение? Благодарение на приложенията в списъка, който сме подготвили, можете да управлявате APK файлове по практичен начин.

Представете си, че имате приложение, което не поддържа вашето устройство след скорошна актуализация. Или има приложения, които не могат да се използват в Турция, защото не се разпространяват във вашия регион. Поради тази причина таблетът или телефонът в ръката ви има ограничена област на използване.

Разгледай Още: Какво означава показване на продукт?

Ако обаче зависи от вас да управлявате APK файловете, които ще инсталирате на устройството си с Android, можете да имате по-гъвкаво изживяване при използване като цяло. Възможно е да се реши този проблем. Благодарение на 3-те алтернативи, които ще ви представя по-долу, „защо не мога да изтегля?“ няма да кажеш.

Приложения, които могат да се използват за управление на APK файлове

 • Архивиране на AppWererabbit
 • Архивиране и възстановяване на приложения
 • APK файлов мениджър

По-горе са три различни приложения, които ви позволяват да управлявате APK файлове. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Можете също да прегледате нашата статия за настройките на Android , които трябва да промените незабавно.

Архивиране на AppWererabbit

Това приложение е компас за професионални потребители, а не само за основни потребители. Със своя лесен за използване и стилен дизайн има много лесен достъп до функциите за архивиране, импортиране, експортиране и управление на файлове. В допълнение, това приложение с добра производителност е кандидат да бъде първата ви опция за широк спектър на употреба.

Архивиране и възстановяване на приложения

App Backup & Restore, която не е толкова ефективна програма като AppWererabbit Backup, се откроява с по-простото си и лесно използване. Както подсказва името, това приложение е специализирано в операции за архивиране и ремонт.

Въпреки че App Backup & Restore, която предлага тези функции на вашето Android устройство, е неблагоприятна програма в сравнение с AppWererabbit, има процес, който се справя по-добре. С това приложение можете да изпращате много APK файлове към приложенията на вашите телефони едновременно.

По този начин прехвърлянията, които искате да направите в Dropbox или Google Drive, се извършват за много по-кратко време. Тази функция е важна, ако не искате да съхранявате своите APK файлове във вътрешната памет на телефона.

APK файлов мениджър

APK File Manager е жизненоважна програма за управление на APK файлове в Windows. С APK File Manager, който събира всички приложения, разпръснати на вашия компютър в една папка, именуването и дефинициите на вашите APK файлове са в ред, който непрофесионалните потребители могат да разберат.

Ако едно приложение бъде изтеглено два пъти, то автоматично се разпознава от програмата. Така изтривате един от тях и се освобождавате от ненужното натоварване в паметта си. Когато отворите APK File Manager, можете да изберете целевите папки за сканиране, като натиснете бутона „Зареждане“.

Намерените приложения се събират в главната папка. За целта сами създавате файловата директория и натискате бутона „Отиди“. Друга функция обаче е доста интересна. Възможно е да си сътрудничите с други приложения, споменати в списъка, и вашата папка за съхранение в облак също е значително подобрена.

Какви са стъпките за разрешаване на неизвестни източници?

 • Въведете настройките.
 • Отворете секцията Сигурност.
 • Изберете „Разрешаване на неизвестни източници“.

За да инсталирате APK файлове на мобилни устройства с операционна система Android, може да се наложи да разрешите опцията Неизвестни източници. За да направите това, първо отворете страницата с настройки, след което вижте раздела Сигурност. След това изберете „Разрешаване на неизвестни източници“. Тези стъпки може да се различават от устройство на устройство.

В тази статия сме подготвили списък с приложения, които ви позволяват да управлявате APK файлове. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също да прегледате списъка с добри малко известни приложения.

Подобни публикации

 1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
 2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
 3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
 4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
 5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.