Сгъваем телефон идва от Appleapple sgavaem smartfon

Сгъваем смартфон идва от iPhone

Сгъваем телефон идва от Apple: Посочена дата! Apple обяви датата на пускане на своя дългоочакван първи сгъваем смартфон. Ето подробностите! Първото сгъваемо устройство на Apple се очаква да бъде пуснато през 2026 г., заменяйки настоящия модел iPad mini. Докато потребителите обикновено чакат пускането на сгъваем iPhone, се смята, че стратегията на Apple е първо да предложи сгъваем iPad и след това сгъваем iPhone.

Според твърденията процесът на подготовка на модела iPhone Fold може да отнеме още 2-3 години. Всяка година Apple привлича вниманието с патентните си заявки в различни области. В предишни години тези заявления включваха патенти, свързани с технологиите за сгъваем екран и панел.sgavaem iphone
По-специално, патент, подаден през 2016 г., показва, че Apple е работила върху концепция за сгъваем iPhone преди почти 7 години. През този период Apple подписа различни патенти за решаване на проблемите, възникващи в технологиите за сгъваеми екрани.

Apple разработи патент за предотвратяване на проблеми като напукване на екрана и следи от прегъване, особено в серията Samsung Z. Тази нова технология цели да направи бъдещите сгъваеми дисплеи на Apple по-издръжливи и естетични. Фокусът на дизайна ще бъде върху това, че горният слой на сгъваемите екрани ще бъде специално проектиран да запълва следите за сгъване, за да се предотвратят изкривявания на изображението, които могат да възникнат.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.