Apple iOS 17.4 Има проблем с батерията!ios 17 4

Apple iOS 17.4 не може да задоволи потребителите: Има проблем с батерията!

Потребителите се сблъскват с проблеми с батерията с актуализацията на iOS 17.4 на Apple. Ще предложи ли Apple решение на този проблем? Ето подробностите! iOS 17.4 е пуснат в магазини за приложения на трети страни в страните от ЕС. Това обаче създава противоречия сред някои потребители на iPhone поради проблеми с батерията. Тази актуализация създава проблеми особено при по-стари модели като iPhone 11 и 11 Pro.

Потребителите се оплакват, че iOS 17.4 изразходва прекалено дълго батерията. Все още обаче не е известно колко разпространен е проблемът. Apple може да пусне спешна актуализация, за да коригира възможен проблем с батерията на iOS 17.4.

Ако обаче този проблем не се появи при повечето потребители, потребителите, които изпитват проблеми, може да трябва да изчакат следващата актуализация на iOS. Какво предлага iOS 17.4 на потребителите?

„Неуспешно инсталиране на актуализация на iOS“ Грешка и решение

Актуализацията на iOS 17.4 предизвика значителни промени в страните от ЕС. Потребителите вече имат свободата да избират магазина за приложения по подразбиране, да използват преписи в Apple Podcasts и да използват функцията SharePlay с HomePod. Има и много нови функции, като нови емотикони и подготовка за новия CarPlay, който ще бъде пуснат в САЩ през 2024 г. Освен това на потребителите се предлагат и следните функции:

  • Нови емотикони с гъби, феникс, липа, счупена верига и клатеща се глава могат да се използват на клавиатурата за емотикони.
  • Добавяне на 18 телесни и човешки емотикони и опция за гледане в двете посоки.
  • Преписите могат да бъдат следвани заедно с текста, някои от които са подчертани едновременно с аудиото на английски, испански, френски и немски.
  • Текстовете на глави могат да се четат изцяло, думи или изрази могат да се търсят в текстовете, могат да се възпроизвеждат от тази точка чрез докосване на конкретен момент и могат да се използват с функции за достъпност като размер на текста, увеличаване на контраста и VoiceOver.
  • Здравето на батерията в настройките показва броя на цикъла на батерията, датата на производство и първото използване на моделите iPhone 15 и iPhone 15 Pro.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.