„Неуспешно инсталиране на актуализация на iOS“ Грешка и решениеgreshka pri aktualizatsiaios

Неуспешно инсталиране на актуализация на iOS Грешка и решение

За потребителите на iPhone и iPad, вие сте на правилното място за решаване на проблема с актуализацията на iOS, която не може да бъде инсталирана, възникна грешка при инсталирането на актуализация на iOS. Ето ги и решенията!

Apple пусна нова софтуерна актуализация на iPhone и вие умирате от желание да изпробвате всички нови функции, които тя включва. Отивате да актуализирате вашия iPhone до най-новата версия и BAM! Вашият iPhone не се актуализира. Без значение колко пъти опитвате, съобщенията за грешка продължават да изскачат и процесът започва ли да ви дразни? В тази статия ще ви кажа стъпка по стъпка как да актуализирате iPhone, който не е актуализиран. Ето актуализацията на iOS не може да бъде инсталирана грешка и нейното решение в пълни подробности!

Какво представлява грешката при неуспешно инсталиране на актуализацията на iOS?

 • Няма достатъчно свободно място за съхранение на вашето устройство.
 • Изтеглянето на актуализацията отнема много време.
 • Не може да се достигне до сървъра за актуализиране.
 • Актуализацията не е завършена.

Първо, нека започнем с причините, поради които не можете да актуализирате своя iPhone или iPad. Няма ясна причина за тези грешки. Те могат да възникнат поради много причини. Можете да намерите основните причини за тези грешки точно по-горе. AnyFix е най-добрият инструмент за поправка на iOS система, който ви помага да надстроите или понижите iOS. Можете да надстроите или понижите до всяка версия на iOS, стига Apple да поддържа вашето устройство. Следователно можете да получите ранен поглед върху най-новата бета версия на iOS и успешно да актуализирате телефона си до iOS 15 или iPadOS 15, ако страдате от грешка при неуспешна актуализация на софтуера.

Apple iOS 17.4 Има проблем с батерията!

Само няколко щраквания са достатъчни за надграждане без сложни ръчни операции. Можете да изтеглите приложението безплатно от тук. Освен това AnyFix ви позволява да проверявате проблеми с iOS и да коригирате повредена система. Можете да коригирате всички проблеми с актуализацията, като iPhone или iPad, които не се актуализират, получаване на исканата актуализация, блокиране при проверка на актуализацията. Можете да научите как да преодолеете този проблем с помощта на приложението по-долу.

 1. Инсталирайте най-новата версия на AnyFix на вашия Mac или PC > Стартирайте софтуера и свържете своя iPhone чрез USB кабел.
 2. Щракнете върху Upgrade/Downgrade iOS от главния интерфейс.
 3. Щракнете върху опцията за надграждане на iOS/iPadOS и изберете Старт сега.
 4. Изтеглете най-новата версия от списъка > Започнете надстройката след изтеглянето.
 5. Когато надстройката приключи, проверете я от вашето устройство. Най-новият iOS трябва да бъде инсталиран успешно на вашия iPhone.

Как да коригирам грешка при неуспешно инсталиране на актуализация на iOS?

В изскачащия прозорец Неуспешна актуализация на софтуера ще видите две опции: „Изключване“ и „Настройки“. За да излезете от това съобщение за грешка, докоснете „Затваряне“ и изчакайте няколко минути, след което докоснете отново „Изтегляне и инсталиране“. Ако този път все още е заседнал на екрана за грешка, затворете го и опитайте отново. Въпреки че новият iOS е много привлекателен, няма нужда да се увличате от вълнението от изтеглянето на новата версия на iOS. Просто изчакайте няколко часа или дори няколко дни и изтеглянето на iOS безжично ще бъде много по-гладко.

Междувременно има какво да правите: архивирайте вашето iDevice, възстановете достатъчно място за съхранение или прочетете рецензии за iOS онлайн. Актуализацията на iOS изисква стабилна wifi връзка и достатъчно батерия. Така че дори ако актуализацията е неуспешна, ако изтеглянето на актуализацията ви отнема много време, трябва да проверите вашата wifi връзка. Първо рестартирайте Wi-Fi и се уверете, че имате силна и стабилна интернет връзка.

Ако все още не работи, ето стъпките за нулиране на мрежовите настройки: Отворете Настройки > Общи > Нулиране > Нулиране на мрежовите настройки. Понякога може да се появи грешка при актуализиране на софтуера на iOS, ако устройството ви няма достатъчно място за изтегляне и инсталиране на актуализация. Следователно можете да премахнете нежелани приложения, снимки, видеоклипове, кеш и нежелани файлове и др. Трябва да управлявате хранилището, за да освободите място, като го изтриете. За да видите и управлявате хранилището, докоснете Settings > General > “iPhone Storage”.

Този метод е за напреднали потребители, които са запознати с файловете на фърмуера и могат ръчно да актуализират до iOS софтуерна актуализация с IPSW файл. Тази опция може да е най-добрият начин за заобикаляне на съобщението за грешка „Актуализацията на софтуера е неуспешна“. Не забравяйте да архивирате напълно вашия iPhone, преди да направите това.

 • Изтеглете правилния IPSW файл.
 • Отворете iTunes и свържете вашия iPhone към компютъра.
 • В резюмето трябва да видите бутона „Възстановяване на iPhone…“.
 • Задръжте натиснат клавиша Shift и щракнете върху Възстановяване на iPhone.
 • Изберете изтегления IPSW файл.
 • Възстановяването на iTunes ще инсталира версията на iOS, която сте избрали, на вашето iDevice.
 • След това възстановете от резервното копие, което току-що създадохте, за да получите обратно всички данни.

Какво мислите по този въпрос? Не забравяйте да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Представена серия Motorola Edge
 2. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
 3. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
 4. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
 5. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.