Apple iPhone 13 Характеристики, цена и дата на издаване

apple iphone 13 harakteristiki

В тази статия събрахме всички любопитни подробности за характеристиките на Apple iPhone 13, цената и датата на пускане. И така, какво ще предложи iPhone 2021?

Моделите iPhone 12, които бяха представени от Apple през последните седмици и ще се предлагат у нас, изглежда са високо оценени. Не е минало много време от пускането на новите модели, но това не е пречка за течове и слухове за iPhone 13 . Ще актуализираме тази статия, озаглавена Apple iPhone 13 Характеристики, цена и дата на пускане, докато новите модели най-накрая бъдат представени и ще съберем най-новата информация за вас тук.

Въпреки че в момента слуховете са всичко, което можем да кажем, можем да кажем, че новините не са много сърдечни. Много различни източници посочват, че трябва да очакваме някои подобрения в дизайна, подобрения в интериора и по-мощни камери в новите модели. От друга страна, почти всички от тях изглежда са съгласни, че няма да има голяма актуализация. Това е ситуация, за която вероятно не бихте искали да чуете много.

Разбира се, както споменахме, всичко това е спекулация и нещата могат да се променят, когато новите модели на Apple са готови. В останалата част на тази публикация ще намерите компилация от течове, слухове, спекулации и новини, които сме чували досега за iPhone 13. Не забравяйте да посещавате тази страница често, за да сте сигурни, че имате най-актуалната информация, тъй като ние ще актуализираме тази публикация с всяка нова разработка.

Относно Apple iPhone 13

 • Какво е iPhone 13? Наследникът на iPhone 12.
 • Колко ще струва iPhone 13? Това ще бъде $ 699 и повече.
 • Кога ще излезе iPhone 13? Вероятно през септември 2021 година.

Apple iPhone 13 Спецификации

U

Строго погледнато, има вероятност следващият модел на iPhone да не се нарича iPhone 13. Както знаете, „13“ се смята за нещастен брой в много страни, включително Америка. Ето защо Apple може да иска да пропусне този номер в новите модели. В интерес на истината това не е изненадващо, тъй като при прехода от iPhone 8 към iPhone X има и пропуски.

В този момент някои течове сочат към iPhone 13, други към iPhone 12s, а други към iPhone 14. Независимо от това, ние ще наричаме тези модели „iPhone 13“ в цялата тема. Ако има различни твърдения по този въпрос, можем да направим промени в нашата статия.

От кои модели ще се състои Apple iPhone 13 Series?

 • Apple iPhone 13 Mini
 • Apple iPhone 13
 • Apple iPhone 13 Pro
 • Apple iPhone 13 Pro Макс

Подобно на iPhone 12 серия, ние очакваме iPhone 13 серия да се състои от четири различни модела. В този момент позиционирането вероятно ще бъде същото. IPhone 13 Mini и iPhone 13 вероятно ще имат същите спецификации, но както можете да видите от името, екранът на единия модел ще бъде по-малък в сравнение с другия.

apple iphone 13

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max ще бъдат домакини на нови технологии като водещи модели на следващото поколение на компанията. Отново очакваме основната разлика между iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max да бъде в размерите на екрана.

Какви са характеристиките на дисплея на Apple iPhone 13?

Едно от най-важните очаквания, очаквано в моделите iPhone 12, но не предлагано на потребителите, беше високата честота на опресняване на екрана. Към този момент се твърди, че ще срещнем честота на опресняване на екрана от 90 Hz или 120 Hz на моделите iPhone 13. Тези слухове вероятно ще бъдат последователни, тъй като Apple закъснява малко в тази област.

С малко информация, която току-що цитирахме от горния ресурс, можем да разгледаме различните характеристики на новите модели. Както винаги, би било правилно да се подходи щадящо към този теч. Все още има период от една година за моделите iPhone 13 и по време на този процес може да настъпят много промени. Една от точките, за които много потребители се чудят, са прорезите. Очевидно някои източници казват, че тя ще остане същата, други ще се свият. Така че можем да кажем, че е твърде рано да говорим за това.

Размер на екрана на Apple iPhone 13

 • iPhone 13 Mini Размер на екрана: 5.42 инча 
 • Размер на екрана на iPhone 13: 6.06 инча
 • Размер на екрана на iPhone 13 Pro: 6.06 инча
 • Максимален размер на екрана на iPhone 13 Pro: 6,67 инча

На този етап нека ви напомним, че iPhone 12 Mini има размер на екрана 5,40 инча, iPhone 12 и iPhone 12 Pro 6,1 инча, а iPhone 12 Pro Max 6,7 инча, така че можете да направите леко сравнение. С други думи, изглежда няма да има огромни разлики между размерите на екрана на новите модели.

Характеристики на камерата на Apple iPhone 13

 • iPhone 13 Mini Camera: Настройка на двойна камера
 • Камера на iPhone 13: Настройка на двойна камера
 • Камера на iPhone 13 Pro: Тройна настройка на камерата + LiDAR
 • Камера на iPhone 13 Pro Max: Тройна настройка на камерата + LiDAR

Имайки предвид горната информация, виждаме, че няма да има разлика по отношение на настройката на камерата. Разбира се, сензорната технология ще се промени, но броят на камерите изглежда е запазен точно. От друга страна, LiDAR, който има важно място в името на добавената реалност, изглежда е включен само в топ моделите поради скъпите си. Точно като iPhone 12s.

В допълнение, индустриалният анализатор Минг-Чи Куо, който е уважаван източник, заяви, че новите модели ще преминат от обектив с пет единици с диафрагма f / 2.4 към обектив с шест единици с бленда f / 1.8. Това означава по-професионална камера. На този етап обаче много малко е казано особено за камерите, но ние очакваме най-отличителната разлика между iPhone 13 и iPhone 12 серия да бъде изпитана от страна на камерата.

Apple iPhone 13 Функции за съхранение и памет

Джон Просър, когото познаваме с много постоянни течове, заяви, че моделите, които ще бъдат продадени през следващата година, ще имат капацитет за съхранение от 1 TB. Разбира се, можем да мислим, че това може да е така при iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, а не при iPhone 13 Mini и iPhone 13. Ако това изтичане е правилно и новите модели включват опция от 1 TB капацитет за съхранение, изглежда напълно възможно да срещнем най-скъпите модели, които сме виждали до момента.

Как ще се скачи Apple iPhone 13?

На този етап се обсъждат три различни сценария. Различни източници предлагат различни сценарии, така че все още е трудно да се предвиди кой ще се случи.

Според първия сценарий, новите модели ще се доставят с конектора Lightning. Според втория сценарий новите модели ще имат USB-C конектор. Последният сценарий сочи към напълно безкраен дизайн. Това означава само безжично зареждане. Разбира се, ще ви трябват чифт безжични слушалки за слушалките.

Apple iPhone 13 Цена

 • iPhone 13 Mini Цена: $ 729 Начална цена
 • Телефон 13 Цена: $ 829 Начална цена
 • iPhone 13 Pro Цена: $ 999 Начална цена
 • iPhone 13 Pro Max цена: $ 1 099 начална цена

Очакваме моделите iPhone 13 да имат основно сходни начални цени като iPhone 12. Горната граница на цената обаче може да варира значително. На този етап споделяме с вас очакването на цената на новите модели точно по-долу, за да имате идея. Тъй като имаме повече подробности за цената, ще се опитаме да ви предоставим по-ясна информация, като актуализираме това тук.iphone 12 pro

Apple iPhone 13 Дата на издаване

 • Кога ще излезе iPhone 13? Вероятно през септември 2021г.
 • Кога ще бъде представен iPhone 13? Вероятно през септември 2021г.
 • Кога iPhone 13 ще бъде достъпен за продажба? Вероятно през октомври 2021г.

Въпреки че Apple представя всички свои модели през септември през последните години, тази ситуация се промени в iPhone 12s поради пандемията. Това беше засегната не само датата на въвеждането, но и датата на продажба. Както знаете, пандемията все още е основният ни дневен ред и все още не е възможно да се предскаже как ще продължи болестта.

Поради тази причина можем да кажем, че е твърде рано да говорим за това кога ще бъде представен iPhone 13 или кога ще бъде наличен. И все пак настоящите течове и слухове сочат септември 2021 – октомври 2021 като най-подходящия график. apple iphone 13 svoistva

Какво бихме искали да видим на моделите Apple iPhone 13?

Въпреки че това, което се знае за iPhone 13, все още е ограничено, ние сме подготвили малък списък с това, което искаме да видим в новите модели. Някои от тях ще съответстват на това, което сте прочели по-горе, но някои ще бъдат просто неща, които искам да видя.

1. Голямо надстройване на камерата

Моделите на iPhone 12 донесоха някои забележителни промени от страна на камерата, но това бяха незначителни промени, които не можеха да бъдат описани като основна актуализация. Бихме искали да видим много по-големи подобрения на новите модели. Това трябва да се откроява особено при нощни снимки.

2. Подобрен живот на батерията

За да бъде ясно, моделите iPhone 12 имат по-малки батерии от моделите iPhone 11. Според скорошни течове, моделите iPhone 13 също ще имат по-малки батерии от моделите iPhone 12. Някой трябва да напомни на компанията, че животът на батерията е детайл, който трябва да се увеличава, а не да намалява.

3. Висока честота на опресняване

За съжаление, високата честота на опресняване на екрана, която очакваме в моделите iPhone 12, не се предлага на потребителите. От друга страна, много марки започнаха да преминават към тази технология в своите модели от горния сегмент и ние искаме да видим подобна ситуация в iPhone 13s.

4. USB-C порт

Понастоящем се говори за напълно безпроблемен дизайн за iPhone 13, но бих искал да видя превключване към USB-C порта на новите модели, точно като моделите iPad Pro и iPad Air. Това наистина е важна стъпка към целта на универсалните съединители.

5. Свиващ се дизайн на прореза

Разбира се, има линии на дизайн, които продължават от iPhone X. Когато казваме iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 и iPhone 12, този прорез не е намалял, а е изчезнал. С петата година искаме да видим намаляване на този дизайн на прореза. Дори да изчезне, ако е възможно.

Последни новини за iPhone 13

В тази част от нашата статия можете да видите всички новини, които сме направили за iPhone 13 досега. Редовно актуализираме този раздел, който сме подготвили за вас, затова се опитваме да гарантираме, че винаги имате достъп до най-актуалната информация.

01 март 2021

Напоследък се сблъскахме с твърдения за iPhone 13 с напълно безцветен дизайн. В този случай можете да слушате музиката си с безжични слушалки и да я зареждате с безжични зарядни устройства. Но ако срещнете горния сценарий, как да инсталирате софтуерните файлове?

Според информацията, споделена от Appleosophy, Apple работи по точно този проблем. Според изтеклата информация служителите на Apple търсят начини да предоставят някакъв авариен сигнал чрез Wi-Fi или Bluetooth, за да се свържат с компютъра в такива случаи. Като алтернатива, след като iPhone влезе онлайн, той може да стартира процес на самовъзстановяване.

19 февруари 2021 г.

Според нов патент, разкрит от Apple Insider, Apple може да е на път да върви в крак с въпросния модерен дизайн. Всъщност тези патенти посочват, че компанията се готви да постави Face ID и Touch ID сензори под екрана.

15 февруари 2021 г.

Известно време се твърди, че новите модели на iPhone 13 ще имат режим Always on Display. Според информацията, предоставена от Max Weinbach и EverythingApplePro, новите модели iPhone ще имат режим Always on Display. Заедно с моделите iPhone 13, времето, нивото на батерията и известията ще се показват на екрана. Новите известия ще се появят за известно време и след това отново ще изчезнат от екрана.

04 февруари 2021 г.

Според новия доклад на Blayne Curtis и Thomas O’Malley, които работят в Barclays, ултраширокоъгълните сензори във всички модели iPhone 13, които ще се продават, ще се предлагат с бленда f / 1.8. За малко сравнение свръхширокоъгълните лещи в настоящите модели имат бленда f / 2.4.

01 февруари 2021 г.

Според твърдението на потребител на Twitter на име Mauri QHD, един от съществуващите прототипи няма прорез. Новите модели iPhone може да имат по-дебел панел поради липсата на прореза. Въпреки че тази информация може да изглежда радваща на пръв поглед, промяната в дизайна на Apple за новите модели iPhone може да влоши потребителското изживяване значително.

30 януари 2021 г.

Новият доклад на Wall Street Journal твърди, че Apple ще оборудва iPhone 13 с четец на пръстови отпечатъци Touch ID в допълнение към Face ID. Писателят на WSJ Джоана Стърн научи от двама бивши служители на Apple, че компанията работи върху технологията за пръстови отпечатъци на екрана. Apple дори обмисля да включи Touch ID и Face ID на едно и също устройство.

23 януари 2021 г.

Нов доклад на Digitimes казва, че iPhone 13 ще има по-малък дял благодарение на преработената система Face ID. Също така се смята, че ултраширокоъгълният обектив на iPhone 13 ще получи ъпгрейд.

16 януари 2021 г.

Според Bloomberg Apple тества сензор в дисплея за iPhone 13. IPhone 13 може да бъде първият модел от Apple, който предлага Touch ID на екрана заедно с Face ID и може да даде на потребителите удобството да отключват устройството си по два начина.

16 декември 2020 г.

Нов доклад, публикуван на 16 декември, показва, че най-големият доставчик на дисплеи на Apple за модели 13 ще бъде Samsung. LG и BOE изглежда запълват малката празнина, оставена от Samsung.

13 декември 2020 г.

Според някои нови доклади, публикувани от 9to5Mac, адаптерът за зареждане и кабелът за зареждане може да излязат от кутията при iPhone 13 модели. От друга страна, кабелната слушалка изглежда не е включена в кутията.

14 ноември 2020 г.

В изявлението, направено от Ming-Chi Kuo, беше посочено, че капацитетът на батерията на iPhone 13 може да е по-малък в сравнение с текущото поколение.

07 ноември 2020 г.

В изявлението, направено от Минг-Чи Куо, беше подчертано, че iPhone 13 ще получи значителни подобрения в сравнение с нощното снимане.

29 октомври 2020 г.

Jon Prosser подчерта, че горният капацитет за съхранение в iPhone 13 модели може да бъде 1 TB.

22 октомври 2020 г.

Слуховете на Mac заявиха, че новите модели може да имат Snapdragon X60 модем.

17 октомври 2020 г.

Теч, предложен от L0vetodream, показва, че новите модели може да имат Touch ID, разположен на екрана в допълнение към Face ID.

08 октомври 2020 г.

Според нов дял на Ice Universe, нивото на новите модели може да е по-кратко от iPhone 12 серия.

Подобни публикации

 1. Преглед на Huawei Nova Y90
 2. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
 3. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
 4. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
 5. Ревю на хартия за Huawei MatePad

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.