Най-големите руски технологични компании

riski tehnologichni firmi

Кои са най-големите руски технологични компании? В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с най-големите базирани в Русия ИТ компании.

През последните години Русия започна да обръща все повече внимание на инвестициите в информацията и технологиите. Но кои са най-големите руски технологични компании ? В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с най-големите базирани в Русия ИТ компании.

Кои са най-големите руски технологични компании?

  • Yandex.
  • Лаборатория на Касперски
  • Д-р Уеб
  • VK

1. Яндекс – Yandex

Yandex , с който всички сме запознати, е услуга за търсачки, която привлече вниманието с нарастващия си процент на използване. Този проект, реализиран в Русия през 1997 г., не се ограничава само до търсачката, точно както Google, и обслужва в много области. 

Те включват фокусиране върху облачно съхранение yandex.disk , доставчици на имейл услуги Yandex.Mail , интернет браузър Yandex Browser , който се фокусира върху новини yandex.news , предлага услуга за картографиране Yandex.Maps , услуга за плащане  yandex.money , услуга за превод yandex.translat към и музика Има различни услуги, които предлагат стрийминг, като Yandex.Music.

2. Лаборатория на Касперски – Kaspersky Lab

Създадена също през 1997 г., базираната в Русия Kaspersky Lab е най-успешното антивирусно приложение, което можете да използвате на компютър или мобилно устройство. Тази компания, разположена в местни офиси в повече от тридесет държави, включително Турция, в нашето ежедневие познаваме много отблизо.

3. Д-р Уеб – Dr Web

Русия не само си сътрудничи с Лабораторията на Касперски по киберсигурността, но и с Dr.Известен е и с мрежата.Тази услуга, която стартира за първи път през 1992 г., служи и за сканиране на файловете в прикачените файлове към имейл на потребителите на Yandex.Mail. Така че, ако използвате Yandex.Mail, вашата сигурност е Dr. Доверете се на мрежата.

4. VK

Въпреки че у нас няма голяма база потребители, VK се откроява като един от най-популярните канали за социални медии по света. Мисля, че може да сте се сблъсквали с VK поне няколко пъти, когато търсите нещо в интернет, и следователно заслужава да бъде в нашия списък.

Въпреки че в момента Русия е домакин на стотици технологични компании, големи и малки, ще бъде възможно да обобщим най-популярните и най-големите технологични компании, които познаваме добре в ежедневието си. Стигнахме до края на този списък, който подготвихме за вас с тези четири компании.

И така, какво мислите за компаниите в този списък? Колко често използвате продуктите на фирмите тук? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16
  2. Мета работи върху изкуствен интелект, който може да разчита мозъчни вълни
  3. Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere
  4. AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000
  5. Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиране

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.