Най-големите руски технологични компании

riski tehnologichni firmi

Кои са най-големите руски технологични компании? В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с най-големите базирани в Русия ИТ компании.

През последните години Русия започна да обръща все повече внимание на инвестициите в информацията и технологиите. Но кои са най-големите руски технологични компании ? В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с най-големите базирани в Русия ИТ компании.

Кои са най-големите руски технологични компании?

  • Yandex.
  • Лаборатория на Касперски
  • Д-р Уеб
  • VK

1. Яндекс – Yandex

Yandex , с който всички сме запознати, е услуга за търсачки, която привлече вниманието с нарастващия си процент на използване. Този проект, реализиран в Русия през 1997 г., не се ограничава само до търсачката, точно както Google, и обслужва в много области. 

Те включват фокусиране върху облачно съхранение yandex.disk , доставчици на имейл услуги Yandex.Mail , интернет браузър Yandex Browser , който се фокусира върху новини yandex.news , предлага услуга за картографиране Yandex.Maps , услуга за плащане  yandex.money , услуга за превод yandex.translat към и музика Има различни услуги, които предлагат стрийминг, като Yandex.Music.

2. Лаборатория на Касперски – Kaspersky Lab

Създадена също през 1997 г., базираната в Русия Kaspersky Lab е най-успешното антивирусно приложение, което можете да използвате на компютър или мобилно устройство. Тази компания, разположена в местни офиси в повече от тридесет държави, включително Турция, в нашето ежедневие познаваме много отблизо.

3. Д-р Уеб – Dr Web

Русия не само си сътрудничи с Лабораторията на Касперски по киберсигурността, но и с Dr.Известен е и с мрежата.Тази услуга, която стартира за първи път през 1992 г., служи и за сканиране на файловете в прикачените файлове към имейл на потребителите на Yandex.Mail. Така че, ако използвате Yandex.Mail, вашата сигурност е Dr. Доверете се на мрежата.

4. VK

Въпреки че у нас няма голяма база потребители, VK се откроява като един от най-популярните канали за социални медии по света. Мисля, че може да сте се сблъсквали с VK поне няколко пъти, когато търсите нещо в интернет, и следователно заслужава да бъде в нашия списък.

Въпреки че в момента Русия е домакин на стотици технологични компании, големи и малки, ще бъде възможно да обобщим най-популярните и най-големите технологични компании, които познаваме добре в ежедневието си. Стигнахме до края на този списък, който подготвихме за вас с тези четири компании.

И така, какво мислите за компаниите в този списък? Колко често използвате продуктите на фирмите тук? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Студените Градове На Канада Ще Се Отопляват С Биткойн Майнинг
  2. Обяснени най – често срещаните методи за кибер измами
  3. Представен Oppo Enco Free2: Характеристики и цена!
  4. SSD дисковете не са толкова сигурни и издръжливи, колкото изглежда
  5. Бившият дизайнер на Apple се предлага за Ferrari

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.