Apple работи върху стойка за два монитораapple dva monitora

Няма повече проблеми с поставянето на монитори един до друг: Apple работи върху стойка за два монитора

Apple работи върху животоспасяваща технология за потребители с два монитора.Ето всички подробности за стойката за двоен монитор, която Apple разработва!

Прочети Още: Нова 4K Apple TV на път

Apple работи върху нова стойка за два монитора, която може да монтира чифт монитори Pro Display XDR , според патентна заявка, подадена във вторник . Pro Display XDR е професионален монитор за потребители, които се нуждаят от най-висока цветна точност и разделителна способност от Apple.

Проблемът с тази стойка, разбира се, е, че поддържа само един Pro Display XDR. В заявка за патент, издадена от Службата за патенти и търговски марки на САЩ на 3 декември и подадена на 28 юни 2022 г. , Apple описва поставка за двоен монитор, вероятно предназначена за Pro Display XDR или подобен бъдещ монитор.

Озаглавен „Двойна стойка за монитор “, патентът описва едно привлекателно решение за монтаж, което може да осигури „вертикални, хоризонтални и централни степени на свобода за множество монитори“. Apple заявява, че настоящите стойки за монитори често се произвеждат „за сметка на това, че са удобни и естествени за използване“.

„Много изискват от потребителя да се справя със значително триене или хистерезис, което прави настройката трудна, неудобна и отнема много време. Такива проблеми пречат на висококачественото, удовлетворяващо потребителско изживяване. Оттук и необходимостта от непрекъснати подобрения в стойките и опорите за електронни устройства. има.“

apple dva monitora

Apple смята, че настоящите стойки за монитори не са достатъчно добри

Освен това патентът посочва, че на работните места с множество монитори често се използват стойки, които са ненужно големи, прекалено сложни, естетически непривлекателни и имат неефективни механизми. Този патент, даден на Apple, й позволява да произвежда стойка, която може да поддържа тези монитори в правилното подравняване и възможно най-естетично за тези, които използват множество монитори.

Голяма част от патента споделя подобни философии на дизайна с друга патентна заявка, озаглавена „Display Lift Arm „, публикувана в четвъртък . Този патент, подаден в същия ден като системата с два монитора на Apple, по същество описва съществуващата стойка Pro Display XDR на Apple и показва, че Apple едновременно е разработила както съществуващата стойка, така и опцията за два монитора.

Подобни публикации

  1. Как да рециклираме технологични отпадъци?
  2. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  3. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  4. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  5. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.