Нова 4K Apple TV на пътИдва нова версия за медийния плейър на Apple, Apple TV. Сега ще бъде почти толкова мощен като компютър. Ето подробностите!

Голямата оценка на потребителите на Apple TV 4K , която те пуснаха през 2021 г., подтикна компанията да проектира нови продукти. Започват да идват течове за новия Apple TV.

Прочети Още: Игрите на Xbox Series X вече ще изглеждат по-добре

Новият модел, който идва с мощен процесор, ще използва процесори A12, които захранват серията iPhone 12. Ще има увеличение на паметта в сравнение с предишното поколение. Новият Apple TV , който се очаква да бъде представен с 4 GB RAM , планира да преодолее някои проблеми с приложенията в старото поколение. Очаква се устройството да бъде обявено с 3 различни опции за съхранение , 32, 64 и 128 GB.

Освен това компанията, която пусна първото поколение в продажба на сравнително евтина цена от 100 долара, продаде Apple TV 4K, който беше пуснат през 2021 г., за 179 долара , което малко разстрои потребителите. Според слуховете по-евтините модели ще бъдат обявени към края на 2022 г.remote control 4k apple tv

Ново в Siri Remote

Siri Remote , основното управление на Apple TV , привлече вниманието особено със стилния си и опростен дизайн още в първия ден от пускането си. На дистанционното има само клавиши за включване/изключване на звука, клавиши за посока и бутон за начало. В допълнение , устройството може да се управлява със Siri , приложението за гласови команди на Apple, с помощта на дистанционно, съдържащо микрофон . Предполага се, че новото дистанционно ще работи в сътрудничество с интелигентното устройство за управление на дома Apple HomePod . Освен това ще има подобрения както в хардуера, така и в софтуера за системата за гласови команди Siri.

Новата операционна система tvOS 16, която се очаква да бъде обявена към края на 2022 г., ще донесе много нови функции за потребителите. Ето подобренията, които ще дойдат с tvOS:

  • Поддръжка на няколко платформи за разработчици на приложения
  • Разширена поддръжка на контролер
  • Поддръжка на множество потребители
  • Поддръжка за „материя“, използвана в системите за интелигентен дом

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.