Assassin’s Creed Valhalla е безплатна за ограничено време!assassin s creed valhalla

Разработена и публикувана в партньорство с Montreal и Ubisoft, Assassin’s Creed: Valhalla ще бъде достъпна за безплатно изтегляне на всички платформи тази седмица.

Assassin’s Creed: Valhalla , разработена от  Ubisoft Montreal  и публикувана  от Ubisoft , ще бъде достъпна за безплатно изтегляне на всички платформи тази седмица. За играчи, които все още не са изпробвали играта, Ubisoft излезе с добри новини. Ето подробностите!

Assassin’s Creed Valhalla Безплатна игра тази седмица

Популярната екшън приключенска игра на Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla ще бъде достъпна безплатно на всички платформи тази седмица.  Потребителите на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Ubisoft Connect и PC ще могат да играят играта безплатно на своите системи между 12:00 часа в четвъртък, 24 февруари 2022 г., и 22:00 часа в понеделник , 28 февруари 2022 г.

Тъй като няма да има ограничения за съдържанието по време на пробния период, ще можете да гледате всичко, което искате в играта. Ако решите да преминете към пълната версия, ще има разпродажба с отстъпка и целият напредък, който сте постигнали, ще бъде прехвърлен изцяло. В резултат на това ще продължите приключението си с пълна газ, без да започвате от нулата. 

Освен това Ubisoft обяви, че новото голямо разширение на Assassin’s Creed Valhalla, Dawn of Ragnarök, ще бъде пуснато на 10 март. Dawn of Ragnarök ще се предлага отделно за €39,99 за всички собственици на основни игри. Разработен под ръководството на Ubisoft Sofia, Dawn of Ragnarök ще бъде следващият голям пакет за разширение за Assassin’s Creed Valhalla, който ще продължи 2-рата си година след пускането на пазара. В това разширение Ейвор ще се изправи пред съдбата си като Один, скандинавският бог на войната и мъдростта.

Прочети Още: Потребителите на Samsung Galaxy S22 Ultra имат проблеми с грешка на екрана!

Кралството на джуджетата Сварталфхайм се разпада и в разгара на този хаос любимият син на Один Балдр е заловен от неубиваемия огнен гигант Суртр. В Dawn of Ragnarök играчите ще могат да впрегнат нови божествени сили, докато продължават своята легендарна сага за викингите, като се впускат в отчаяна спасителна мисия в свят на митологични контрасти. Всички играчи, които закупят Dawn of Ragnarök между 13 декември 2021 г. и 9 април 2022 г., ще получат Twilight Bundle и ще имат незабавен достъп до основната игра.

Този специален пакет; Включва кожата на Dellingr’s Envoy Raven Skin, Havard Lynx Mount, Twilight Equipment Set и Algurnir Dane Axe Weapon. Разработена под ръководството на Ubisoft Montreal, Assassin’s Creed Valhalla предлага на играчите изживяването да играят като Eivor, легендарен викингски воин, който мигрира от Норвегия през девети век сл. Хр. с безкрайни войни и намаляващи ресурси.

Играчите могат да преживеят отново бруталния стил на битка на викингските воини с динамичната бойна система с два пистолета и да изпитат богата система за прогресия и надграждане на оборудването, заедно с вълнуващи функции на геймплей като набези, нападения и заселване. Политическите съюзи, военните решения и изборът на диалог могат да повлияят на света на Assassin’s Creed Valhalla, така че играчите трябва да избират разумно, за да защитят дома и бъдещето на своя клан.

Assassin’s Creed Валхала; Предлага се на Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna и Epic Games Store за компютър с Windows. И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.