Google Chrome идва в поддържаните от Google автомобили!Google Chrome ще поддържа в автомобилите си – Нова граница за удобство и свързаност в шофирането!

Google направи поредица от съобщения на CES 2024 и най-забележителното развитие сред тях е, че Google Chrome вече може да се използва в автомобили. Google не е непознат за CES и тази година, както всяка година, компанията влезе в събитието с поредица от съобщения.

Най-важното съобщение, направено от Google на събитието, е, че браузърът Chrome вече идва в поддържаните от Googleавтомобили. Google казва, че това ще дойде първо при автомобилите Volvo и Polestar като част от бета програма, като поддръжката за повече автомобили ще дойде по-късно тази година.

Това не е първият път, когато виждаме уеб браузър на автомобил, задвижван от Google. Задвижваният от Chromium браузър Vivaldi беше пуснат в автомобили, задвижвани от Google през септември 2023 г.

Въпреки това , като се има предвид, че най-използваният браузър в света е Google Chrome, съвсем нормално е да има потребители, които искат да използват браузъра, с който са свикнали в колите си, и компанията изглежда се е вслушала в този призив.

Състоянието на зареждане в реално време ще бъде интегрирано с карти

google chrome v avtomobilite
Google също така заяви, че Chrome не е единственото приложение, което предстои. Weather Channel, PBS Kids и Crunchyroll също ще дойдат за гореспоменатите коли.

Електрическите автомобили с Android Auto вече ще могат да споделят информация за батерията в реално време с Google Maps. Тази интеграция ще позволи на Maps да ви даде очакваното ниво на батерията, когато пристигнете на местоназначението си, да предложи спирки за зареждане и да предостави прогнози за времето за зареждане за очакваното ниво на батерията.

Съперник на Asus с технологията Vision Pro на Apple

Google също така улеснява споделеното пътуване. Вече ще можете да споделяте пътуването си с автомобил, поддържан от Google, от вашия Android смартфон или iPhone. Какво мислите за новите разработки, обявени от Google? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!
  2. Стратегически ход от Volkswagen към Tesla
  3. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  4. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  5. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.