Автономен самолет започва тестови полети!otonom samolet

Сбъдната мечта: Автономен самолет започва тестови полети!

Товарната компания Ribbit започва нов проект, който комбинира автономна технология с авиокомпанията. Ето подробностите! Според доклад в Northern Ontario Business, Ribbit, въздушен превозвач в Канада, планира да тества безпилотни полети за доставки. Товарната компания е постигнала споразумение за 1,3 милиона долара с Transport Canada и Innovative Solutions Canada за иновационния проект.

Луд проект много близо до реализация

Коментирайки разработвания проект, Карл Пиджън, главен изпълнителен директор на Ribbit, каза: „Много селски и отдалечени райони се обслужват от по-големи самолети, които рядко летят. Ribbit купува по-малък самолет и ще използва собствената си технология, за да промени драстично икономиката на единицата за това самолет.“

Първоначално компанията ще започне изпитания с малък самолет с капацитет двама пътници. След това ще премахне седалките в задната част на самолета, освобождавайки място за товари. Товарният самолет, който ще бъде проектиран с помощта на софтуер за управление, ще се доставя с напълно автономна летателна система.

Авиокомпанията започна да подписва договори с търговци на едро, които обслужват магазини, разположени в селските райони. Това ще даде възможност за бързо транспортиране на основни продукти като медицински консумативи и храна до райони, където транспортирането е трудно.

Правейки изявление за иновацията, Джереми Уанг, един от партньорите-основатели, обясни, че целта на проекта е да доставя храна и други нетрайни материали до тези райони на по-ниска цена, по-надеждно и непрекъснато. Мислите ли, че този луд проект може да постигне целта си? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.