Изпращане на съобщения без запазване на номера в WhatsApp!whatsapp izprashtane na saobshtenie bez zapazvane na nomer

Изпращане на съобщения без запазване на номера в WhatsApp идва!

С новата актуализация на WhatsApp няма да се налага да запазвате техния номер, за да изпратите съобщение до когото и да било. Ето подробностите! За да изпратите съобщение в WhatsApp до някой, който не е в списъка ви с контакти, е било необходимо да използвате приложения на трети страни или опции за достъп, за да започнете външен чат. Това се променя в WhatsApp.

За да изпратите WhatsApp съобщение до някого, трябва да запазите телефонния номер на лицето във вашите контакти и едва тогава той се появява в списъка с контакти, на които можете да изпращате съобщения в WhatsApp. Това е доста неприятно, особено когато трябва да изпратите спешно съобщение до някого.

Въпреки това платформата за съобщения, собственост на Meta, вече улеснява изпращането на съобщения до тези, които не са регистрирани в списъка ви с контакти.

Сега е по-лесно от всякога да изпратите съобщение до някого в WhatsApp

Както беше споделено от WABetaInfo, потребителите, използващи най-новата версия на WhatsApp на iOS и Android, ще могат да изпратят съобщение до телефонен номер, който не е записан в техните контакти.

WhatsApp ще може да разбере дали телефонният номер е в WhatsApp. Ако въведеният от вас номер е регистриран в WhatsApp, чатът може да започне директно.

Към момента тази функция изглежда е ограничена до приложенията WhatsApp за iOS и Android . Все още не е наличен в WhatsApp Web и не се знае кога ще пристигне в стабилни версии.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.