Създаването на Reels в Instagram вече е много по-лесноinstagram reels sablon

Създаването на барабани в Instagram вече е много по-лесно: какво представлява новият инструмент за шаблони на барабани, как да го използвате?

Новата актуализация на Instagram въвежда нов инструмент за шаблони и множество нови функции, които ще ви улеснят при създаването на Reels. Ето подробностите! Instagram предоставя нови функции на своите потребители, за да им помогне да създават съдържание по-бързо и по-лесно. С новите шаблони на Reels Instagram планира допълнително да подобри цялостното изживяване при създаване на съдържание в приложението.

Как да използвате новия инструмент за шаблони на барабани на Instagram?

Най-новата актуализация на Instagram въвежда нов и подобрен инструмент за шаблони, където потребителите могат да намират шаблони по категория, организирани по препоръчани, актуални и запазени шаблони или аудио. Преди да започнете да създавате барабани, можете да следвате този път за достъп до новия инструмент за шаблони:

1. Натиснете създаване от началната страница
2. Докоснете „Макари“
3. Докоснете снимката в долния ляв ъгъл на екрана, за да отворите галерията на вашата камера
4. Докоснете „Шаблони“

Като алтернатива можете да получите достъп до новия инструмент за шаблони от Reels, като докоснете иконата на камерата и изберете „Шаблони“. След като намерите шаблон, който харесвате, можете да започнете да създавате свой собствен, като докоснете „Използване на шаблон“ на Reels.

Новият набор от инструменти също така предлага възможността да видите какви шаблони използват другите. Така че, преди да създадете свои собствени Reels, ще можете да прегледате шаблоните на хора, които вършат тази работа редовно.

Нови опции за персонализиране на шаблоните Coming to Reels

В допълнение към всички тези подобрения, Instagram обяви, че последната актуализация също ще подобри създаването и редактирането на шаблони. За начало, когато създавате барабани от шаблона, звукът, броят на клиповете, продължителността на клиповете и ефектите автоматично ще бъдат добавени към вашите Reels.

След тази актуализация през следващите седмици към приложението ще бъдат добавени нови функции, които ще направят възможно автоматичното добавяне на текст и преходи, използвани в оригиналните Reels. Всички шаблони ще могат да се персонализират, така че потребителите на Instagram да могат да добавят и премахват клипове, да планират отделни клипове и да редактират всеки предварително зареден елемент.

Подобни публикации

  1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
  2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
  3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  4. Голямо развитие за електрически велосипеди
  5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.