Безплатни програми за подготовка на субтитри

programa za redaktirane na subtitri

Безплатни програми за субтитриране – Ако искате да субтитрирате всеки видеоклип, който гледате, вие сте на правилното място.

Безплатни програми за субтитриране – Ако искате да създадете субтитри за всеки видеоклип, който искате, но имате проблеми с намирането на безплатна програма, която го прави, препоръчваме ви да разгледате нашия списък с най- добрите безплатни програми за субтитриране, които сме подготвили за вас.

Ако искате да използвате субтитри не само в телевизионни сериали и филми, но и във видеоклипове, които сте създали, но ако търсите подходяща програма за това, може да не сте сигурни кой да използвате. В тази статия ще разгледаме по-отблизо подробностите, които ви интересуват.

Кои са най-добрите безплатни програми за субтитриране?

  • Работилница за субтитри
  • Редактиране на субтитри
  • Отворете редактора на субтитри
  • 3D субтитри
  • Aegisub

1. Работилница за субтитри

Subtitle Workshop поддържа всички формати на субтитрите и включва всички функции, които бихте искали от софтуера за редактиране на субтитри. Със своя безплатен, лесен за използване и опростен интерфейс, който може да се хареса както на нови, така и на напреднали потребители, този инструмент за субтитри е един от най-популярните софтуери, използвани в света.

2. Редактиране на субтитри

Subtitle Edit е популярна програма за редактиране на субтитри. Можете да преглеждате филмовия файл или всеки видео файл, който искате да добавите субтитри в реално време. Благодарение на поддръжката на Google за превод можете да преведете субтитрите си на желания от вас език или на вашия собствен език и да го редактирате.

Тъй като поддържа 75 различни формата на субтитрите, позволява ви да прегледате файла със субтитри, който сте подготвили в реално време, и има добре обмислен интерфейс, той е сред тези, които трябва да изберете сред програмите за редактиране на субтитри.

3. Отворете редактора на субтитри

Индустрията с отворен код и свободен софтуер постигна голям напредък през последните години, след като достигнахме до интернет, който е по-склонен към споделяне на информация. Сега е много лесно да попаднете на програми, подготвени да се справят с нашата работа с видео субтитри в сектора, където се намира безплатен качествен софтуер, произведен във всеки клон.

Една от тези програми е Open Subtitle Editor и мога да кажа, че тя върши работата, която трябва да свърши, просто без да предлага допълнителни функции. Като гледате едновременно своя видео файл и субтитри, можете бързо да ги подготвите или пренаредите.

4. 3D субтитри

Не е изненадващо, че потребителите търсят мощен конвертор на субтитри за 3D филми, чиято популярност се увеличава от ден на ден. Несъмнено 3D-Subtitler е една от най-добрите програми на пазара в това отношение. Като по същество конвертор на субтитри, 3D-Subtitler е успешна програма, която може лесно да се използва от компютърни потребители от всички сфери на живота благодарение на удобния за потребителя интерфейс.

5. Aegisub

Aegisub е една от безплатните програми, която може да се използва от тези, които искат да правят субтитри за филми и телевизионни сериали или които искат да направят промени в субтитрите си по различни причини. Използването на Aegisub, което ви позволява лесно да преглеждате и възпроизвеждате видео файла и субтитрите си на един и същ екран едновременно, е подредено по начин, който дори начинаещите могат лесно да схванат.

На този етап можем да обобщим функциите, които трябва да бъдат в добра програма за субтитри, като поддържащи популярните формати на субтитри, използвани днес, позволявайки ви да изберете типа на кодиране, докато добавяте субтитри, да показвате видеото и субтитрите едновременно в същия интерфейс и предлагат мултиплатформена поддръжка.

И така, коя предпочетете сред програмите тук и коя функция взехте предвид при избора на тази програма? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
  2. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  3. Най-популярните музикални ботове на Discord
  4. Безплатен екранен рекордер за Windows
  5. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.