Безплатни програми за подготовка на субтитри

programa za redaktirane na subtitri

Безплатни програми за субтитриране – Ако искате да субтитрирате всеки видеоклип, който гледате, вие сте на правилното място.

Безплатни програми за субтитриране – Ако искате да създадете субтитри за всеки видеоклип, който искате, но имате проблеми с намирането на безплатна програма, която го прави, препоръчваме ви да разгледате нашия списък с най- добрите безплатни програми за субтитриране, които сме подготвили за вас.

Ако искате да използвате субтитри не само в телевизионни сериали и филми, но и във видеоклипове, които сте създали, но ако търсите подходяща програма за това, може да не сте сигурни кой да използвате. В тази статия ще разгледаме по-отблизо подробностите, които ви интересуват.

Кои са най-добрите безплатни програми за субтитриране?

  • Работилница за субтитри
  • Редактиране на субтитри
  • Отворете редактора на субтитри
  • 3D субтитри
  • Aegisub

1. Работилница за субтитри

Subtitle Workshop поддържа всички формати на субтитрите и включва всички функции, които бихте искали от софтуера за редактиране на субтитри. Със своя безплатен, лесен за използване и опростен интерфейс, който може да се хареса както на нови, така и на напреднали потребители, този инструмент за субтитри е един от най-популярните софтуери, използвани в света.

2. Редактиране на субтитри

Subtitle Edit е популярна програма за редактиране на субтитри. Можете да преглеждате филмовия файл или всеки видео файл, който искате да добавите субтитри в реално време. Благодарение на поддръжката на Google за превод можете да преведете субтитрите си на желания от вас език или на вашия собствен език и да го редактирате.

Тъй като поддържа 75 различни формата на субтитрите, позволява ви да прегледате файла със субтитри, който сте подготвили в реално време, и има добре обмислен интерфейс, той е сред тези, които трябва да изберете сред програмите за редактиране на субтитри.

3. Отворете редактора на субтитри

Индустрията с отворен код и свободен софтуер постигна голям напредък през последните години, след като достигнахме до интернет, който е по-склонен към споделяне на информация. Сега е много лесно да попаднете на програми, подготвени да се справят с нашата работа с видео субтитри в сектора, където се намира безплатен качествен софтуер, произведен във всеки клон.

Една от тези програми е Open Subtitle Editor и мога да кажа, че тя върши работата, която трябва да свърши, просто без да предлага допълнителни функции. Като гледате едновременно своя видео файл и субтитри, можете бързо да ги подготвите или пренаредите.

4. 3D субтитри

Не е изненадващо, че потребителите търсят мощен конвертор на субтитри за 3D филми, чиято популярност се увеличава от ден на ден. Несъмнено 3D-Subtitler е една от най-добрите програми на пазара в това отношение. Като по същество конвертор на субтитри, 3D-Subtitler е успешна програма, която може лесно да се използва от компютърни потребители от всички сфери на живота благодарение на удобния за потребителя интерфейс.

5. Aegisub

Aegisub е една от безплатните програми, която може да се използва от тези, които искат да правят субтитри за филми и телевизионни сериали или които искат да направят промени в субтитрите си по различни причини. Използването на Aegisub, което ви позволява лесно да преглеждате и възпроизвеждате видео файла и субтитрите си на един и същ екран едновременно, е подредено по начин, който дори начинаещите могат лесно да схванат.

На този етап можем да обобщим функциите, които трябва да бъдат в добра програма за субтитри, като поддържащи популярните формати на субтитри, използвани днес, позволявайки ви да изберете типа на кодиране, докато добавяте субтитри, да показвате видеото и субтитрите едновременно в същия интерфейс и предлагат мултиплатформена поддръжка.

И така, коя предпочетете сред програмите тук и коя функция взехте предвид при избора на тази програма? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява шпионският софтуер Pegasus и какво може да направи той?
  2. Сигурен Браузър Avast
  3. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  4. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  5. Най добрите програми за сваляне на видео

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.