Броят на играчите в Steam се увеличи с Marvel’s Avengers Event

marvel s avengers

Със събитието Marvel’s Avengers имаше рекорден скок в броя на едновременните играчи в Steam. Нека видим какъв ще бъде дългосрочният ефект.

Със събитието Marvel’s Avengers броят на едновременните играчи в Steam се увеличи. Този скок, преди пристигането на новия пакет за разширяване, накара лицето да се усмихне отпред на Square Enix. И така, колко хора играят Avengers на Marvel в Steam в момента? Подробности са тук.

Както може би си спомняте, с обявлението, направено миналата седмица, бе проведено безплатно събитие през уикенда за Marvel’s Avengers, а играта, разработена от студията Crystal Dynamics и Eidos Montreal, беше разрешена да се играе между 29 юли – 2 август 2021 г. без никакви ограничения. Това събитие, което беше проведено от Square Enix преди пускането на пакета за разширяване на Black Panther, разбира се, имаше за цел да привлече играчи към играта. Изглежда японският издател е постигнал целта си. Поне това е общата тенденция в момента. 

Прочети Още: Режимът на GTA United беше изключен и от неговите производители

SteamDB, където се съхраняват както статистически данни, така и подробности за предстоящите отстъпки, сподели важни подробности за събитието си от днес. 

Както знаете, по време на периода на издаване на Marvel’s Avengers, видяхме, че 30 000 играчи са играли играта едновременно в магазина Steam. С течение на времето обаче този брой намалява и голям брой хора спират да играят играта. Станахме свидетели, че броят на едновременните играчи в нормално време варира между 500 и 600.  

Steam Concurrent Player Record със събитието Marvel’s Avengers

Събитието през уикенда стана свидетел на огромен скок в броя на едновременните играчи в Marvel’s Avengers, с участието на играчи, които все още не са имали възможност да изпробват играта. И така, със седемнадесеткратно увеличение в случая той достигна важно ниво от 10 224, както се вижда . В момента 6 180 играчи продължават да играят активно. Въпросът обаче е дали той ще бъде постоянен. Ако е така, колко време ще продължи? Разширителният пакет Black Panther, разбира се, ще бъде от голямо значение. 

От друга страна, за потребители, които са доволни от играта по време на пробния период , нека ви припомним, че кампания с 40% отстъпка , която ще приключи на 5 август 2021 г. в магазина PlayStation и на 11 август 2021 г. в магазина Steam продължава. Ако надстроите до пълната версия, целият ви напредък ще бъде прехвърлен. 

Сюжет на Отмъстителите на Marvel 

Историята на играта Avengers на Marvel започва с A-Day. Капитан Америка, Железният човек, Тор, Черната вдовица и Брус Банер празнуват откриването на втория офис в Сан Франциско. Въпреки това, след терористичната атака от Taskmaster, и голяма част от града е разрушена и екипът на Avengers, който е станал престъпник, решава да се разпръсне.  

Пет години след това събитие, когато градът е под контрола на организация, наречена AIM и бивши членове на Avangers, Камала Хан събира отново екипа на Отмъстителите, след като открива както неговите сили, така и конспирацията, свързана с AIM, и предприема действия, за да разкрие истината зад Инцидент A-Day. 

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.