Режимът на GTA United беше изключен и от неговите производители

gta united mod zatvoren

Режимът на GTA United също е затворен.Take-Two Interactive не съжалява за GTA модовете. Режимът на GTA United беше изключен и от неговите производители. Може да срещнем новини за спиране на новия режим в бъдеще.

С нова разработка режимът на GTA United също беше затворен . Популярният мод, който е активен повече от десетилетие, вече няма да бъде наличен. 

Както знаете, Take-Two Interactive продължава да поддържа своята антимодова позиция. Компанията, която дори не може да понася тези, които разкрасяват графиката на Red Dead Redemption, която може да се играе на компютъра с емулатора на PS3 RPCS3, направи много режими, включително GTA Underground, станали история през последните седмици. Наскоро GTA United беше затворен, но този път ситуацията е различна. Дотолкова, че американският издател беше спрян от продуцентите си, преди да предприеме действия. 

GTA United е мод, подготвен за PC версията на играта GTA San Andreas, съчетаващ картите на GTA 3 и GTA Vice City и я заменя с картата на основната игра. 

Работата по безплатния и некомерсиален режим започна през 2006 г. Първата бета версия беше пусната през 2007 г. под името Vice City 2 San Andreas. Към края на същата година бета GTA United, която включваше и картата на Libert City, беше представена на потребителите със съвместната работа. След пет години на тази бета версия, GTA United 1.2 беше пусната през декември 2012 г., като събра цялото съдържание заедно и остана безплатна до този момент. 

Прочети Още: Само 1% от хората могат да видят оптичната илюзия на WWF

14 години  режим GTA United приключи

Създателите на модела, които наскоро споделиха заглавието на последната глава, бяха спонсорирани от своите предшественици VC2SA и техните предшественици VC2SA (Закон за авторските права в цифровото хилядолетие) поради увеличените действия на DMCA (Закон за авторските права в цифровото хилядолетие) срещу модификациите на картата на GTA San Andreas, въпреки че Take-Two Interactive не даде предупреждение. Те обявиха , че  са решили да премахнат цялото съдържание на GTA United, което е било активно четиринадесет години , включително LC2SA . 

Оказа се, че адвокатите Take-Two Interactive преглеждат базите данни за модовете за игрите Liberty City, San Andreas и Vice City и е много вероятно да продължим да виждаме нови новини като тази през следващото време. Въпреки това, въпреки че тези модове са активни от много дълго време, въпрос на любопитство е защо това време чака да бъде намесено. Някои твърдят, че това е свързано с наскоро пуснатата актуализация на GTA Online, докато други твърдят, че гореспоменатите игри могат да бъдат адаптирани за текущите системи. Няма обаче изявление нито от Rockstar Games, нито от Take-Two Interactive. Ще следим развитието. 

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.