Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънканеdeezer, namirane na pesni, mrankane i namirane na pesni

Не можете да намерите името на песента, която си мрънкане? Не се притеснявайте, има решение. Deezer вече може да разпознава песни по тананикане!

Музикалната платформа Deezer представи нова функция, която радва потребителите. Правейки промени във функцията SongCatcher , която е инструмент за разпознаване на песни, компанията ще позволи на потребителите да откриват песни чрез тананикане с приложението. Deezer може да се отличи сред музикалните платформи благодарение на тази функция, която ще зарадва много хора.

Прочети Още: Какво е ERP? Какво прави?

И така, как ще работи тази система? Според изявленията, направени от Deezer, достатъчно е да си тананикате или подсвирквате песента наум в тиха среда, като държите устата си близо до микрофона . Алгоритъмът на Deezer , който влиза в действие в този момент , се опитва да намери подходящата мелодия, като сканира библиотеката от хиляди песни.

Deezer е по-добър от Google

Всъщност способността за откриване на песни чрез тананикане не е нещо, за което сме нови. Функцията за откриване на песни с тананикане, която беше добавена към Google Assistant преди, е много успешна в определени моменти. Но няма да е погрешно да се каже, че Deezer е свършил много по-добра работа. Deezer може да открие дори когато си тананикате най-малко известните части от най-сложните песни.

За да използвате наскоро добавената функция, трябва да влезете в SongCatcher, докато сте в приложението, и да попитате „Коя песен е това?“ Просто щракнете върху функцията. След това, ако си тананикате или си подсвирквате познати части от песента, която ви интересува, като припева, Deezer може да открие песента вместо вас.

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.