Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?twitch

Ако искате да промените потребителското си име в Twitch, можете да имате напълно различен псевдоним, като прегледате тази статия.

Както много хора знаят, Twitch е една от най-големите платформи за излъчване на живо в света. Много хора отиват в Twitch и гледат предавания на живо, дори отварят предавания на живо и се опитват да достигнат до масите. Много потребители също използват потребителското име на Twitch, когато пишат в чата на излъчващите оператори, които гледат, или когато правят дарения. Разбира се, най-важното нещо, което ви представя в тази платформа, е вашето потребителско име. Много е важно да имате потребителско име, което отразява вас, за да покажете собствения си стил, темперамент и личност. Ако не сте доволни от текущото си потребителско име в Twitch, можете лесно да го промените. Можете да промените потребителското си име в Twitch за по-малко от минута, като следвате стъпките по-долу.

Прочети Още: Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане

Как да промените потребителското име на Twitch?

 • Първо посетете https://www.twitch.tv/.
 • Кликнете върху вашия аватар в горния десен ъгъл на началната страница.
 • Кликнете върху „Настройки“ в раздела, който се отваря.
 • На страницата, която се отваря, щракнете върху иконата на молив, което означава редактиране, следвайки мястото, където е написано вашето потребителско име.
 • Въведете новото си потребителско име.
 • Операцията е ок.

Можете да промените потребителското си име в Twitch, като изпълните простите стъпки по-горе. Можете също да промените вашето екранно име на тази страница. Можете също да актуализирате тази секция от секцията „Показвано име“ под вашето потребителско име. Можете да актуализирате банера, биографията и много други неща, които се показват в профила ви на тази страница. Ето колко лесно е да промените вашето потребителско име и екранно име в Twitch.

Има няколко важни неща, които трябва да имате предвид, когато променяте потребителското си име.

1. Можете да промените потребителското си име веднъж на 60 дни.
2. Името, което сте използвали преди, ще бъде пуснато обратно в пула от потребителски имена след 6 месеца. Не е възможно да използвате промененото име отново в рамките на 6 месеца.
3. Имайте предвид, че когато потребителското ви име се промени, URL адресът на канала ви също ще се промени. Връзките, които преди сте предоставили за вашия канал и профил, вероятно вече няма да са налични.

Това е всичко, което ще споделим относно промяната на потребителското име на Twitch . Какво е вашето потребителско име в Twitch? Сменяли ли сте някога потребителското си име в Twitch? Не забравяйте да следвате KakSePravi за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за игри и технологии.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.