Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16ios 16 bateria performans

Публикувано е сравнително видео за хора, които се интересуват от отговора на въпроса каква е производителността на батерията на iOS 16. Ето каква е производителността на iPhone!

Ефективността на батерията на iOS 16 е една от най-любопитните теми за потребителите с модели iPhone напоследък, тъй като наскоро новата версия на операционната система iOS беше официално пусната за всички потребители. YouTuber направи тест на батерията на устройства с инсталирана нова версия.

Прочети Още: Google премества производството на телефони Pixel в нова страна

iOS 16 е достъпна за потребители по целия свят от 12 септември 2022 г. Новата версия на операционната система, разработена от Apple, донесе много иновации и подобрения, включително персонализирания заключен екран Always on Display. За повече информация относно новата версия, не забравяйте да погледнете статията, в която отговорихме на въпроса какви са функциите на iOS 16.

Какво представлява производителността на батерията на iOS 16?

Веднага след излизането на новата версия на операционната система iOS, производителността на батерията стана най-любопитна тема. Много потребители започнаха да се чудят дали актуализацията на iOS 16 има положително въздействие върху производителността на батерията на по-старите модели iPhone.

Видео, публикувано в YouTube канала iAppleBytes, разкри как новата версия се представя на моделите iPhone 8, iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 и iPhone 13 по отношение на батерията.

YouTuber предпочете популярния инструмент за сравнителен анализ Geekbench, за да наблюдава производителността на батерията. За да се гарантира, че тестът протича при еднакви условия, зареждането на всички модели iPhone беше настроено на 100 процента. Яркостта на екрана е настроена на 25 процента. Имайте предвид, че автоматичното регулиране на яркостта е изключено. Всички устройства бяха свързани към една и съща точка за достъп.

Зареждането на модела iPhone 8, който беше пуснат през 2017 г., продължи 2 часа и 59 минути. Докато iPhone SE (2020) има време на работа от 3 часа и 45 минути, моделът iPhone XR е зареден за 5 часа и 48 минути. Зареждането на iPhone 11, който беше пуснат на пазара през 2019 г. и има батерия с капацитет 3110 mAh, продължи 5 часа и 47 минути.

Моделът iPhone 12, пуснат през 2020 г., успя да се представи малко по-добре от предишните модели, с време на работа от 7 часа и 9 минути. iPhone 13, от друга страна, беше моделът с най-добра производителност на батерията с общо време на работа от 9 часа и 4 минути.

Подобни публикации

  1. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  2. Дизайн на iPhone 16 Ultra
  3. Функцията за спешни случаи на iPhone 14 продължава да спасява животи
  4. Как да използвам GIF в Instagram?
  5. Как да изчистите кеша на iPhone и iPad?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.