TikTok имитира някои функции на BeReal!bereal tiktok

Емблематичните характеристики на BeReal, една от най-различните социални медийни платформи през последните години, бяха имитирани от TikTok. Ето подробностите!

Прочети Още: Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16

Вече е обичайно платформите за социални медии да „вдъхновяват“ някои функции една от друга. Функцията „Истории“ , която беше представена на света за първи път от Snapchat , която беше пусната през 2011 г. , вече е достъпна в почти всички социални медийни платформи. От друга страна , концепцията за кратко видео, популяризирана от Vine , често се използва в TikTok, Facebook, Instagram и YouTube. Едно от постоянно имитиращите събития между компаниите се случи от страна на TikTok.

BeReal , която се смята за една от най-различните социални медийни платформи през последните години , привлече голямо внимание след пускането си, благодарение на усилията си да изведе потребителите от обичайното възприятие на социалните медии. Призовавайки да бъдем „реалистични“ , като разбиваме фалшивите герои, създадени в социалните медии, BeReal моли потребителите да споделят за кратко време по всяко време на деня. Потребителите, които нямат време да се подготвят за своите споделяния, споделят по-искрени публикации, вместо да отразяват фалшивия си живот в акаунтите си. Китайският разработчик ByteDance , който смята, че тази функция е много подходяща за тяхната собствена платформа , е в TikTok Now.въведе функцията за незабавно споделяне под името на.tiktok bereal

TikTok вече има за цел да увеличи взаимодействието между потребителите!

Приложението BeReal има много различни и интересни функции освен незабавното споделяне. Най-популярният от тях е, че можете незабавно да покажете реакциите си на споделянията, направени от вашите приятели, със системата , наречена RealEmoji .

В TikTok Now, където можете да споделяте 10-секундно видео или снимка в произволно избрано време всеки ден , можете да реагирате на публикациите на вашите приятели и незабавно да споделяте живота си с хората, които обичате. ByteDance обяви, че засега TikTok Now ще се предлага като отделно приложение в различни региони.

Въпреки че е ненадминат по отношение на взаимодействията с публикации, ByteDance, който смята, че взаимодействието между потребителите е изключително ниско, иска да даде възможност на хората да реагират един на друг с функциите на TikTok Now. Освен традиционното изживяване на TikTok , TikTok Now, което може да позволи на потребителите да взаимодействат повече помежду си и с техния тесен кръг от приятели, всъщност изглежда съперник на Instagram и Facebook.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.