TikTok имитира някои функции на BeReal!

bereal tiktok

Емблематичните характеристики на BeReal, една от най-различните социални медийни платформи през последните години, бяха имитирани от TikTok. Ето подробностите!

Прочети Още: Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16

Вече е обичайно платформите за социални медии да „вдъхновяват“ някои функции една от друга. Функцията „Истории“ , която беше представена на света за първи път от Snapchat , която беше пусната през 2011 г. , вече е достъпна в почти всички социални медийни платформи. От друга страна , концепцията за кратко видео, популяризирана от Vine , често се използва в TikTok, Facebook, Instagram и YouTube. Едно от постоянно имитиращите събития между компаниите се случи от страна на TikTok.

BeReal , която се смята за една от най-различните социални медийни платформи през последните години , привлече голямо внимание след пускането си, благодарение на усилията си да изведе потребителите от обичайното възприятие на социалните медии. Призовавайки да бъдем „реалистични“ , като разбиваме фалшивите герои, създадени в социалните медии, BeReal моли потребителите да споделят за кратко време по всяко време на деня. Потребителите, които нямат време да се подготвят за своите споделяния, споделят по-искрени публикации, вместо да отразяват фалшивия си живот в акаунтите си. Китайският разработчик ByteDance , който смята, че тази функция е много подходяща за тяхната собствена платформа , е в TikTok Now.въведе функцията за незабавно споделяне под името на.tiktok bereal

TikTok вече има за цел да увеличи взаимодействието между потребителите!

Приложението BeReal има много различни и интересни функции освен незабавното споделяне. Най-популярният от тях е, че можете незабавно да покажете реакциите си на споделянията, направени от вашите приятели, със системата , наречена RealEmoji .

В TikTok Now, където можете да споделяте 10-секундно видео или снимка в произволно избрано време всеки ден , можете да реагирате на публикациите на вашите приятели и незабавно да споделяте живота си с хората, които обичате. ByteDance обяви, че засега TikTok Now ще се предлага като отделно приложение в различни региони.

Въпреки че е ненадминат по отношение на взаимодействията с публикации, ByteDance, който смята, че взаимодействието между потребителите е изключително ниско, иска да даде възможност на хората да реагират един на друг с функциите на TikTok Now. Освен традиционното изживяване на TikTok , TikTok Now, което може да позволи на потребителите да взаимодействат повече помежду си и с техния тесен кръг от приятели, всъщност изглежда съперник на Instagram и Facebook.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.