Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!whatsapp nova funktsia ekranna snimka

Нова функция идва в WhatsApp: Споделена екранна снимка!

WhatsApp се готви да въведе нова функция. Беше споделена екранна снимка на функцията, която в момента е във фаза на тестване. Ето подробностите за функцията! Стана ясно, че WhatsApp работи върху нова функция. Беше споделена и екранна снимка на новата функция, която ще бъде добавена към популярното приложение за незабавни съобщения. Екранната снимка показва как ще изглежда функцията, което я прави по-лесна за използване.

WhatsApp, който е предпочитан от милиони хора за комуникация, има за цел да увеличи максимално потребителското изживяване, като работи върху нови функции. След последните разработки по отношение на функцията за споделяне на екрана, се появи нова функция.

WhatsApp ще го направи по-лесен за използване с нова функция

В бета версията 2.23.14.17 на WhatsApp беше разкрито, че функцията за филтриране на чат ще дойде в приложението за незабавни съобщения. Тази версия включва опции за филтриране „Непрочетени“, „Лични“ и „Работни“. В бета версията 2.23.19.7 бяха направени промени в опциите за филтриране.

С промяната опциите за филтриране „Лични“ и „Работни“ бяха премахнати. Вместо това бяха добавени опциите „Контакти“ и „Групи“. Не е направена промяна в опцията „Непрочетени“. Има ново развитие по отношение на тази функция и тя влезе в процес на тестване.whatsapp live chatФункцията, която някои потребители могат да изпробват по време на процеса на тестване, се очаква да бъде предложена на повече хора през следващите седмици. Благодарение на новата функция, потребителите ще могат да намират чатове по-бързо. Така няма да се налага да се борите дълго време за достъп до чатове.

Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!

Все още не е известно кога новата функция, която ще повлияе положително на потребителското изживяване, ще бъде достъпна за всички потребители. Какво мислите за новата функция на популярното приложение за незабавни съобщения? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.