Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!

Volkswagen представи новия си екологичен и високопроизводителен електрически автомобил с промоцията си в Мюнхен. Ето подробностите! Volkswagen представи най-новия си концептуален автомобил, ID.X Performance, в ход, който сигнализира за отдалечаване от традиционните норми за динамични превозни средства. Стартирането в Мюнхен демонстрира ангажимента на Volkswagen за смесване на производителност с устойчивост, рядкост в света на високооктановите спортни автомобили.

ID.X Performance не е просто обикновен електрически автомобил. ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ.

Червеното покритие около колата добавя спортна атмосфера, която е и екологична, благодарение на своя дифузьор от въглеродни влакна.

Volkswagen ID.X Performance привлича вниманието със своята концепцияvolkswagen performans elektrikРазбира се, най-впечатляващата точка на колата не е в нейния дизайн, а под капака. ID.

Въпреки тази изключителна мощност, автомобилът не прави компромис с устойчивостта и поддържа капацитет за бързо зареждане с постоянен ток от 200 киловата, както в ID.7.

Въпреки че самият концепт все още не е получил зелена светлина за производство, той вече успя да привлече вниманието. С ID.X Performance Volkswagen не само разчупва калъпа, но и променя формата му. С този нов автомобил компанията оспорва общоприетото схващане, че „екологичност“ и „висока производителност“ не могат да вървят заедно. Какво мислите за тази нова електрическа кола от Volkswagen? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!
  2. Стратегически ход от Volkswagen към Tesla
  3. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  4. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  5. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.