Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?valorant greshka

Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?

Какви решения трябва да се приложат за грешката Valorant group not ready? Ето начини, които могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем! Грешката на групата Valorant не е готова пряко влияе негативно на изживяването, тъй като прави онлайн играта FPS невъзможна за игра. И така, какви са решенията, които могат да решат досадния проблем?

В това ръководство сме изброили методите, които могат да помогнат за разрешаването на проблема, възникващ във Valorant, една от безплатните FPS игри. Ако сте се сблъскали с този проблем, можете да приложите методите в нашето ръководство.

Преди да приложите методите в ръководството, което сме подготвили, проверете официалните акаунти на Riot Games Support и Valorant в социалните медии, защото може да има общ проблем в онлайн играта.

Решения за грешка Valorant Group Not Ready

 • Изключете и включете компютъра.
 • Проверете интернет връзката.
 • Проверете състоянието на сървъра на Valorant.
 • Проверете за нови актуализации.
 • Изчистване на DNS кеша.
 • Затворете ненужните програми, работещи във фонов режим.
 • Свържете се с Riot Games.

Изключете и включете компютъра

За да разрешите досадния проблем, който възниква във Valorant, първо опитайте да изключите и включите компютъра. След като извършите рестартирането, проверете дали проблемът е отстранен.

Проверете интернет връзката

Качеството на връзката може да не е достатъчно. Поради тази причина проверете интернет връзката. Можете да разберете какво е състоянието на връзката, като направите тест за скорост на интернет. Ако има проблем с интернет, изключете го, като натиснете бутона за захранване на модема и изчакайте около 10 секунди, след което го включете отново.

Проверете състоянието на сървъра на Valorant

Възникнал проблем в сървърите на популярната FPS игра може да е причинил въпросния проблем. Поради тази причина посетете страницата за състояние на сървъра Valorant и проверете дали има проблем със сървърите.

Проверете за нови актуализации

Проверете дали има нова актуализация за играта. За да направите това, първо излезте от Valorant и отворете диспечера на задачите с клавишната комбинация Ctrl + Shift + Esc. Щракнете с десния бутон върху свързаните с Valorant приложения в диспечера на задачите и край. След това влезте отново в играта.

Изчистване на DNS кеша

 1. Въведете CMD в лентата на задачите.
 2. Щракнете върху командния ред от резултатите от търсенето.
 3. Въведете ipconfig /flushdns.
 4. Натиснете Enter.

Затворете ненужните програми, работещи във фонов режим
Отворете диспечера на задачите, като използвате прекия път Ctrl + Shift + Esc. В следващата стъпка щракнете с десния бутон върху програмите, работещи във фонов режим през диспечера на задачите, и след това натиснете опцията „Край на задачата“.

Свържете се с Riot Games

Ако проблемът продължава, можете да се свържете с Riot Games. Можете да изпратите заявка чрез менюто „Изпращане на билет“ на страницата за поддръжка на Riot Games. Важно е да се отбележи, че трябва да влезете в акаунта си, за да изпратите заявка. Ако проблемът продължава, въпреки че сте следвали всички методи, можете да прекарате известно време в игри, подобни на Valorant, докато проблемът бъде разрешен.

Подобни публикации

 1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
 5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.